Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Boxe ITT

bloody_v

Postări Recomandate

Salutare.

Am si eu o problema in a identifica un model de boxe pe care le detin de ceva timp .Difuzoarele sunt ITT , de foarte buna calitate , singura eticheta de pe boxe este cea din poza cu logo-ul City Sound Hi-fi Boxen , care dupa mai multe cautari mi-am dat seama ca apartine ILA Industrie Akustik .Pe difuzoare scrie LPT 210/25/110 FS 49131 40715 8Ω 2852 Made in Wester Germany.

Am cautat pe internet si nu am gasit absolut nici o informatie legata de ele.Boxele se aud excelent , in special pe muzica rock , hard rock si live si sunt in stare foarte buna insa nu stiu cum as putea sa le evaluez in caz ca as fi nevoit sa le vand.

A mai avut cineva vreodata ceva asemanator?

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bloody_v

5

• Luca

3

• zal

1

• Toni Marginean

1

Top autori în acest subiect

Toni Marginean

Nu aveti probleme in a le identifica ci in a le evalua! Intradevar sunt de foarte buna calitate singura problema a dvs. este in a obtine daca doriti sa le vindeti un pret cat mai bun. :da

Link spre comentariu

Ala este numele firmei "City Sound".Sunt boxe nemtesti clasice cu difuzoare ieftine la fel ca ILA Industrie Akustik , WDH ...Posibil sa fie doar 2-3 modele de boxe facute de firma aia.

Link spre comentariu

Ala este numele firmei "City Sound".Sunt boxe nemtesti clasice cu difuzoare ieftine la fel ca ILA Industrie Akustik , WDH ...Posibil sa fie doar 2-3 modele de boxe facute de firma aia.

City Sound este ILA Industrie Akustik
Link spre comentariu

Eu am niste monitoare mici pe 3 cai de la ILA. Suna absolut exceptional pe orice amplificator(si asta inseamna ca sunt boxe foarte bune). Dar...orice nu este Sony, Technics, Onkyo, Marantz, Denon , etc, este putregai vechi si ca atare este gunoi din start...tipic romanesc. :sparge:edit din nou:... cred ca mai bine nu citeam nimic din intelepciunea haudiofila popolara

Link spre comentariu

Eu am niste monitoare mici pe 3 cai de la ILA. Suna absolut exceptional pe orice amplificator...

Sigur nu sunt cu medii si tweetere asa:

Posted Image

Alte difuzoare este alta mancare de peste.

Link spre comentariu

Eu am niste monitoare mici pe 3 cai de la ILA. Suna absolut exceptional pe orice amplificator...

Sigur nu sunt cu medii si tweetere asa:Alte difuzoare este alta mancare de peste.
Intr-adevar , mediile si inaltele se aud destul de dezordonat , fara prea mare precizie.Insa pentru muzica rock si live nu este nici o problema.Adevarata problema intervine atunci cand vrei sa asculti muzica clasica sau jazz , care intr-adevar , nu se pot impaca sub nici o forma cu inaltele si mediile alea.Cea mai buna alternativa a fost sa le cuplez cu inca un set de boxe care au difuzoare medii si inalte mult mai decente si se aud minunat impreuna
Link spre comentariu

Poate trebuie să readuci la viaţă filtrele, prin schimbarea pocnitorilor de condensatori electrolitici cu unii mkt, mpp, etc... şi atunci se va simţi diferenţa.

Link spre comentariu

boxele sunt vechi si dupa cum arata nu cred ca au fost nici la vremea lor ceva de varf,nu are rost sa mai investeasca in eleo sa vrea apoi sa schimbe si din difuzoare si tot asa,mai bine isi cauta altele daca vrea mai mult,cu niste condensatori nu se face lumina

Link spre comentariu

boxele sunt vechi si dupa cum arata nu cred ca au fost nici la vremea lor ceva de varf,nu are rost sa mai investeasca in eleo sa vrea apoi sa schimbe si din difuzoare si tot asa,mai bine isi cauta altele daca vrea mai mult,cu niste condensatori nu se face lumina

Se aud foarte bine , le-am schimbat si condensatorii dupa cum m-a sfatuit zal si se simte putin diferenta.difuzoarele de joase sunt excelente , mai trebuie lucrat la inalte si medii putin , iar incinta functioneaza perfect deci cred ca este calculata corect.Per total , pot sa spun ca au un sunet special , care se remarca.Nu or fi fost ele HI-END-urile vremii respective dar sunt niste HI-FI-uri excelente si se aud mult mai bine decat multe boxe de prestigiu pe care le-am avut.
Link spre comentariu

...Eu am niste monitoare mici pe 3 cai de la ILA. Suna absolut exceptional pe orice amplificator(si asta inseamna ca sunt boxe foarte bune)....

Daca alea suna "Suna absolut exceptional" Sunt curios cum o suna la dvs niste boxe medii de la grundig, canton, arcus ....
Link spre comentariu

Le-au ascultat destui urechiofili si chiar daca nu ar fi facut-o...prea putin imi pasa despre parerea altora. Am ascultat destule boxe Grundig,Canton si alte cele(revenite acum in topul haudiofiliei rromanesti) si am renuntat demult la marcile consacrate. In mod normal nu ma bagam in seama in topicul asta daca nu se aducea vorba de o firma putin cunoscuta.Imi cer scuze pentru poluarea topicului,(si uitandu-ma la semnatura dvs, voi scrie asa); Las Meseriasii in Poze sa Spuna ce Suna Bine si ce nu Suna Bine.

Link spre comentariu

Le-au ascultat destui urechiofili si chiar daca nu ar fi facut-o...prea putin imi pasa despre parerea altora. Am ascultat destule boxe Grundig,Canton si alte cele(revenite acum in topul haudiofiliei rromanesti) si am renuntat demult la marcile consacrate. In mod normal nu ma bagam in seama in topicul asta daca nu se aducea vorba de o firma putin cunoscuta.Imi cer scuze pentru poluarea topicului,(si uitandu-ma la semnatura dvs, voi scrie asa); Las Meseriasii in Poze sa Spuna ce Suna Bine si ce nu Suna Bine.

Cu siguranta se aud mult mai bine decat pocnitorile "de firma" care se gasesc in ziua de astazi in comert.Mai am in dotare si boxe Klipsch , Kef ,Monitor Audio , Jamo si am mai avut si multe altele pe langa , care intr-adevar , sunt si ele de calitate , se aud intr-un fel , insa astea au ceva special ,ceva ce nu am mai auzit pana acum , reusesc sa creeze o senzatie deosebita fata de restul , au un sunet dinamic si transparent ,natural , placut pentru ureche.Nici eu nu ma bagam in seama asa aiurea , dar am vrut sa aflu mai multe despre ele , pentru ca detalii sunt putine pe internet.Nu sunt boxele perfecte , dar cu siguranta au potential , si cand spun ca au potential , chiar au potential si chiar sunt demne de a se numi HI-FI -uri decente , desi pe viitor as avea de gand sa schimb difuzoarele de medii si inalte cu ceva mai eficient.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări