L1001LOG Postat Mai 14, 2013 Partajează Postat Mai 14, 2013 Bună ziua! Nu pot instala WIDOWS XP SP3 pe un laptop TOSHIBA TECRA A3X, model PATA3XE (adus din Spania)! Nu boot-ează de pe CD-ul de instalare, "trece peste"! Din BIOS i-am modificat prioritatea de BOOT la: CD-ROM, LAN, HDD. Nu ştiu dacă e exact aşa dar ceva de genu´.... Nu pot scăpa de LAN-ul ăla în nici un fel. Mai trebuie ceva modificat? Oricum, meniul BIOS e foarte sărac, n-am mai văzut aşa ceva! Poate spune cineva, vă rog! Mulţumesc! Link spre comentariu
asyx Postat Mai 14, 2013 Partajează Postat Mai 14, 2013 cd-ul merge pe alt calculator?incarca ceva setari la hard(in bios) Link spre comentariu
popa ionut Postat Mai 14, 2013 Partajează Postat Mai 14, 2013 Vezi poate nu citeste unitatea optica,instaleaza de pe stik-usb Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Mai 14, 2013 Partajează Postat Mai 14, 2013 Buna seara ! Nu cumva are vreun buton separat care intra la sectiunea boot ....De exemplu f12 ???? Astept raspuns !!! Link spre comentariu
L1001LOG Postat Mai 18, 2013 Autor Partajează Postat Mai 18, 2013 Bună ziua! CD-ul este boot-abil, "merge" sigur, am instalat de pe el WIN XP SP3-ul pe PC-ul de pe care postez! Laptopul are un BIOS foarte "sărac", n-am mai văzut aşa ceva. Ordinea de boot i-am pus-o aşa: 1. Unitate optică;2. LAN (nu mai ştiu exact ce scrie acolo, dar nu pot scăpa de ea deloc);3. HDD.Trece peste unitatea optică ca şi când n-ar avea CD în unitate, nu-l "vede"! Spunea cineva că nu se poate instala XP pe un laptop Toshiba pe care e instalat WIN 7. Că ar trebui formatat HDD-ul, mai întâi... Aşa o fi?! HDD-ul de laptop merge formatat pe un desktop (pe al meu mă interesează, normal)? Link spre comentariu
L1001LOG Postat Mai 18, 2013 Autor Partajează Postat Mai 18, 2013 A! Unitatea optică citeşte şi CD-uri şi DVD-uri, testat cu CD de muzică (format *.mp3) şi DVD cu film (format *.avi). Link spre comentariu
adicontakt Postat Mai 18, 2013 Partajează Postat Mai 18, 2013 cu ti-a mai spus un coleg ,incearca sa bootezi de pe un stick , sunt destule tutoriale pe net cum sa faci un stick bootabil cu inxp pe elvezi ca optiunea de bootat depe stick usb apare in momentul in care ai un tick bootabil conectat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum