Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Laptop TOSHIBA, instalare Win XP

L1001LOG

Postări Recomandate

Bună ziua! Nu pot instala WIDOWS XP SP3 pe un laptop TOSHIBA TECRA A3X, model PATA3XE (adus din Spania)! Nu boot-ează de pe CD-ul de instalare, "trece peste"! Din BIOS i-am modificat prioritatea de BOOT la: CD-ROM, LAN, HDD. Nu ştiu dacă e exact aşa dar ceva de genu´.... Nu pot scăpa de LAN-ul ăla în nici un fel. Mai trebuie ceva modificat? Oricum, meniul BIOS e foarte sărac, n-am mai văzut aşa ceva! Poate spune cineva, vă rog! Mulţumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• L1001LOG

3

• FLORIN IORDACHE

1

• asyx

1

• popa ionut

1

Top autori în acest subiect

Buna seara ! Nu cumva are vreun buton separat care intra la sectiunea boot ....De exemplu f12 ????

Astept raspuns !!!

Link spre comentariu

Bună ziua! CD-ul este boot-abil, "merge" sigur, am instalat de pe el WIN XP SP3-ul pe PC-ul de pe care postez! Laptopul are un BIOS foarte "sărac", n-am mai văzut aşa ceva. Ordinea de boot i-am pus-o aşa: 1. Unitate optică;2. LAN (nu mai ştiu exact ce scrie acolo, dar nu pot scăpa de ea deloc);3. HDD.Trece peste unitatea optică ca şi când n-ar avea CD în unitate, nu-l "vede"! Spunea cineva că nu se poate instala XP pe un laptop Toshiba pe care e instalat WIN 7. Că ar trebui formatat HDD-ul, mai întâi... Aşa o fi?! HDD-ul de laptop merge formatat pe un desktop (pe al meu mă interesează, normal)?

Link spre comentariu

cu ti-a mai spus un coleg ,incearca sa bootezi de pe un stick , sunt destule tutoriale pe net cum sa faci un stick bootabil cu inxp pe elvezi ca optiunea de bootat depe stick usb apare in momentul in care ai un tick bootabil conectat

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări