Vizitator luciano_florea Postat Mai 14, 2013 Partajează Postat Mai 14, 2013 Va rog daca este cineva care ma poate ajuta cu un sfat. Un electrician mi-a montat in leaving 16 spoturi cu led (1 spot-18 leduri) in serie,220-240v / 50-60 Hz 1.2W , legate la un intrerupator diminuator cu led. Am o problema: cand sting spoturile, ramane un pic de tensiune si ele dau o lumina foarte slaba, deci nu le pot oprii de tot, am pus un intrerupator normal, aceeasi problema. Si inca ceva, spoturile cand sunt arpinse nu au o lumina deloc puternica, avand in vedere ca sunt 18 leduri in spot ma gandesc ca ar trebuii sa dea o lumina mai mare decat acele spoturi cu un singur led. Rog daca aveti idei cum as putea rezolva problema, sa ma ajute urgent cu un sfat. Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Mai 14, 2013 Partajează Postat Mai 14, 2013 O rezistenta e solutia.Ledurile au o eficienta luminoasa de 5 ori mai mare decat halogenele ; cat crezi ca lumineaza un halogen de 5W? Link spre comentariu
validae Postat Mai 14, 2013 Partajează Postat Mai 14, 2013 Spoturile cu 18 leduri sunt slabe la randamentul luminos, am incercat asa ceva si nu am fost deloc multumit.Mai bine iei leduri superflux (Piranha) si faci spoturi cu 9-12 leduri care vor lumina mult mai puternic.Ledurile le gasesti la miva..rom ieftin, uite un spot facut de mine pe care-l folosesc pe post de veioza sau lumina de fond cand lucrez seara la PC.Practic, se poate folosi montajul original din becul cu 18 leduri, doar montezi leduri superflux sau alte leduri adevarate, nu cele ordinare pe care le folosesc chinezii de obicei.Vei vedea diferenta. Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Mai 14, 2013 Partajează Postat Mai 14, 2013 Sant superfluxuri pana la 0,5W ,le duci la 0,3W iar cu 10buc iase un becoled de 3W . Mult mai bine. Link spre comentariu
Vizitator andreimihai3 Postat Mai 14, 2013 Partajează Postat Mai 14, 2013 Si mai bine leduri de 3-5W, altfel punem turma de dulii, socluri, cabluri de-aiurea. Chinezoii sunt in stare sa scoata ledurile din brichete si sa le bage in spoturi. De fapt, ei sunt in stare de orice.Ledurile sunt foarte sensibile la curent. Daca cositoresti firele la un led pe Star, izolat de pamant pe o placa de lemn, se aprinde slab desi curentii sunt galvanici. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum