Vizitator teteus Postat Mai 14, 2013 Partajează Postat Mai 14, 2013 Salutare, Am un cooler fan de 12v si as vrea sa il pun la un racitor de laptop. Problema este ca usb-ul imi scoate doar 5v.De precizat ca se invarte si la 5v dar turatia este mica si debitul de aer aproape inexistent. Cooler-ul este alcatuit dintr o bobina care nu se misca si are o lita (formata din 2 firisoare mici) foarte subtire iar pe paleta care se invarte este un magnet.Intrebarea mea este daca mai scot din acea lita pot obtine o turatie mai mare pt 5v sau obtin o mare duda? Si daca ar merge sa mai scot din lita, cat ar trebui sa scot? Multumesc Anticipat Link spre comentariu
dj_dexter1975 Postat Mai 16, 2013 Partajează Postat Mai 16, 2013 Cel mai bine iti cumperi un adaptor de 12 v ,daca scoti din spire nu rezolvi nimic ,turatia tot aia varamane dar ai sanse 99% sa nu mai mearga acel cooler. Link spre comentariu
zal Postat Mai 16, 2013 Partajează Postat Mai 16, 2013 Sau cauţi ventilatoare ce funcţionează la 5 sau 6V, însă sînt mult mai rare şi consumă mai mult decît cele ptr 12V, deci trebuie să verifici dacă portul usb suportă curentul. Link spre comentariu
ODoru Postat Mai 18, 2013 Partajează Postat Mai 18, 2013 Da omu nu poate folosi un condesator de 12v :-? Daca da, de cati farazi? Link spre comentariu
Marian Postat Mai 18, 2013 Partajează Postat Mai 18, 2013 Da omu nu poate folosi un condesator de 12v?...Pentru?... Link spre comentariu
japan Postat Mai 18, 2013 Partajează Postat Mai 18, 2013 Salutare, Am un cooler fan de 12v si as vrea sa il pun la un racitor de laptop. Problema este ca usb-ul imi scoate doar 5v.De precizat ca se invarte si la 5v dar turatia este mica si debitul de aer aproape inexistent. Cooler-ul este alcatuit dintr o bobina care nu se misca si are o lita (formata din 2 firisoare mici) foarte subtire iar pe paleta care se invarte este un magnet.Intrebarea mea este daca mai scot din acea lita pot obtine o turatie mai mare pt 5v sau obtin o mare duda? Si daca ar merge sa mai scot din lita, cat ar trebui sa scot? Multumesc AnticipatBuna ziua. Este indicat sa faci o sursa separata care sa alimenteze cu 12 v ventilatorul. Subiectul de genul asta a mai fost discutat acum ceva timp in urma. Eu alimentez racitorul dintr-o sursa separata, este mai bine pentru laptop. Link spre comentariu
vera Postat Mai 18, 2013 Partajează Postat Mai 18, 2013 Salut . Am cumparat un cooler la 5V care consuma aprox 0,1A si avea dimensiuni 60x60x18 mm. Ca pret nu difera de unul la 12V si l-am gasit la primul magazin, de profil, in care am intrat . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum