Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

URGENT CONDENSATOR ARS

Vizitator Fido

Postări Recomandate

Vizitator Fido

Buna seara,

Am urgent nevoie de aceasta piesa, postez poze mai jos.

Daca ma poate ajuta cineva cu un link sa o cumpar din Romania online sau un magazin in zona Sibiu, mentionez ca piesa a fost scoasa de pe un panou al unei masini de inghetata stradale si sunt foarte sigur ca este arsa sau stricata deoarece am scos aceiasi piesa de pe o alta masina am inlocuito iar masina merge perfect cu o alta piesa.

Pe piesa scrie asa:

--------------

omron |

ly2n-j |

220/240vac |

--------------

--------------------

designed in japan |

iec255 |

10A250vac |

10a240 vac |

10a28vdc |

10a240v-ac1 |

10a-28v-dc1 |

made in china oc3 |

--------------------

Imi puteti scrie emailuri pe [email protected]

Multumesc frumos

post-57204-139829626886_thumb.jpg

post-57204-139829626893_thumb.jpg

post-57204-139829626901_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

3

• zal

2

• H Robert

1

• salsa

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Asta e un releu obisnuit gaseste unul indetic cu aceleasi tensiuni pe care le aveti pe cel defect si chiar daca nu se potriveste pozitia pinilor le conectati cu fire.

Link spre comentariu
Vizitator Fido

Multumesc mult pentru toate raspunsurile, si sunt curios cam cum as putea sa il repar ?Si ... am incercat sa gasesc un releu la fel cu acela dar nu gasesc imi poate da cineva un link de unde sa il cumpar online chiar daca nu sunt pini buni ii conectez cu fire.

Link spre comentariu

In primul rand masori bobina releului, daca e intrerupta nu mai ai ce-i face de obicei.Cel mai des se parlesc contactele dar se pot curata cu smirghel fin sau in cel mai rau caz se schimba cu totul de la alt releu.Daca nu te descurci mi-l trimiti mie prin posta si te rezolv, nu te costa nimic, decat transportul.

Link spre comentariu
Vizitator Fido

Da multumesc mult, intre timp imi bagasem nasu in el si am observat un contact intrerupt probabil aia e buba o sa incerc sa il lipesc si il pun sa il testez apoi. Un magazin online nu stie nimeni de unde pot cumpara asa ceva ??? am tot cautat pe google si nu gasesc decat prin China ...

Link spre comentariu

Nu cred ca bobina releului e ars,se arde fff rar. Cel mai probabil contactii sunt oxidati sau o problema mecanica a lamelelor.Daca nu te descurci apeleaza la un electrician ,in 2 minute se poate rezolva.

Link spre comentariu
Sau e o problemă cu circuitul electronic care-l comandă şi singurul simptom e că nu cuplează releul, deci el pare a fi singurul vinovat. Trebuie verificat tot montajul înainte de a declara releul mort. Din poze nu se observă vreo încingere a bobinei sau ceva la contacte...
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări