MciSar Postat Mai 13, 2013 Partajează Postat Mai 13, 2013 Salut tuturor,As dori "o mana" de ajutor din partea voastra, un amic "cunoscator" s-a bagat in "cutia" de comanda a unei porti si sincer nu stiu ce a modificat, dar cert este ca poarta nu se mai inchide si am fost fortat sa o las deschisa "24/24"am acest PCB atasat si "mi-a zis" ca a umblat la acele fire albastre ce fac by-pass-urile la conectorii pe placa as dor sa stiu daca cineva ma poate ajuta cu vreo schema sau ceva "sfaturi" despre acest "panel" ca sa pot inchide si eu poarta automatmultumesc anticipat! Link spre comentariu
validae Postat Mai 13, 2013 Partajează Postat Mai 13, 2013 Specifica modelul portii si pentru ce a intervenit initial prietenul in cutia de comanda.Presupun ca s-a intamplat ceva cu poarta daca ai apelat la el. Link spre comentariu
MciSar Postat Mai 13, 2013 Autor Partajează Postat Mai 13, 2013 Interventia a fost pe motiv ca se deschidea mai greu, comezile le lua numai ca ii lua ceva timp portii sa se deschida. Eu nu am apelat la el, dar avem aceeasi cale de acces si m-am trezit ca nu se mai inchide poarta, de deschis o deschide dar de inchis ...sufletul.scuze ce inseamna "modelul portii?" ca nu scrie nimic pe nicaieri, multumesc! Link spre comentariu
validae Postat Mai 13, 2013 Partajează Postat Mai 13, 2013 Modelul sistemului de actionare, are un nume de producator si o serie, care nu se vad in poze.In setarile sistemului este si una care tine de rezistenta la actionare a portii, se poate seta pentru porti usoare sau grele. Poate ca poarta opunea o rezistenta mai mare si sistemul era setat pentru o poarta mai usoara.Am montat un sistem din asta adus din Italia si avea ceva setari de facut chit ca era un sistem relativ ieftin. Link spre comentariu
MciSar Postat Mai 13, 2013 Autor Partajează Postat Mai 13, 2013 tot din Italia e sistemul asta, revin cu detalii Link spre comentariu
blazeu Postat Iulie 15, 2013 Partajează Postat Iulie 15, 2013 Si a tot revenit... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum