Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv teletech led 22822

adamelectronics

Postări Recomandate

va salut am un tv teletech led22822 la care imaginea merge foarte in reluare sa fie oare ecranul de vina? sau ce sa fie?multumesc astept sugestii o seara placuta

Link spre comentariu

Dupa descrierea defectiunii;nu ne ramine decat sa va sfatuim sa-l dati pe..... ''rapid''!!!Ce raspuns credeti ca veti primi ,dupa asa descriere a defectiuni?!?!?! :sparge: Ceva ...masuratori,componente,etc.... :nas:

Link spre comentariu

intradevar exprimarea in reluare nu e ok ramin nestinse cadrele anterioare o imagine statica e ok o imagine in miscare apare minjita pe tot ecranu cum nu s-ar stinge ledurile anterioare i-mi arata 3-4 pozitii anterioare ale persoanei in miscare

Link spre comentariu

intradevar exprimarea in reluare nu e ok ramin nestinse cadrele anterioare o imagine statica e ok o imagine in miscare apare minjita pe tot ecranu cum nu s-ar stinge ledurile anterioare i-mi arata 3-4 pozitii anterioare ale persoanei in miscare

rezolvat pb am verificat cu un alt ecran si functioneaza ok o zi buna
Link spre comentariu
  • 3 ani mai târziu...

Buna ziua , am un tv Teletech model LED 22822 echipat cu:

-main Vestel MB45

-T-con 17Con02-2

-sursa PW02

-panel CLAA215FA.

Asa cum se vede si in poze defectul consta in remanenta cadrelor anterioare cu efect de manjire a componentelor in miscare din imagini.

Vad ca acelasi defect a fost rezolvat de colegul adamelectronics prin inlocuirea panelului.

Va intreb daca exista si alta solutie de reparare a acestuia.Pe un site rusesc am vazut o postare dar recunosc ca nu am prea inteles cum se procedeaza.

post-175422-0-74138600-1465203559_thumb.jpg

post-175422-0-33393000-1465203591_thumb.jpg

post-175422-0-51471500-1465203608_thumb.jpg

Link spre comentariu

Pe lvds nu am niciun semireglabil.Vecinii de la rasarit zic ceva despre legatura dintre lvds si panel (VDDG-FLK , 21,3V),Cam delicat dar o sa incerc sa verific.

post-175422-0-53419700-1465226743_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări