Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schemă TV OMEGA

Postări Recomandate

Bună ziua! Deţine cineva schema TV-ului color OMEGA, model CTV-2102? E un TV foarte vechi, am găsit scris pe el doar asta: HCT40E8 94V-0. E scris (marcaju´ ăsta) pe toate plăcile, cea de bază, placa CRT-ului, încă o plăcuţă în zona TUNER-ului... Ştie cineva-ceva? Vă rog! Mulţumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• L1001LOG

4

Top autori în acest subiect

schema se gaseste in topic:viewtopic.php?f=17&t=115947

Mulţumesc! Mă interesa dacă sunt echivalente tuner-ele de la OMEGA cu cel de la DAEWOO 21T2 (şasiu CP 375). Am două de OMEGA (de fapt, unu´ de OMEGA şi unu´ de STRATO, numai că sunt EXACT la fel, PIESĂ-CU-PIESĂ!). Nu mai merge TUNER-ul de la DAEWOO şi văd că, în mare, sunt echivalente. Numai ăsta de la DAEWOO are doi pini IF şi nu are conectat pinul AFT, celălalt are un pin IF şi are conectat şi AFT-ul.... Oare, merg interschimbate?! :d
Link spre comentariu

Ce model sunt selectoarele?Cred ca facand adaptarile necesare v-a functiona.Sau poate facem un schimb de selectoare.

Facem schimb, sigur! O să văd ce model sunt cele două de la TV OMEGA şi TV STRATO (sunt IDENTICE, v-am spus!!!) şi vi le dau pe amândouă pentru unu´ de TV DAEWOO! :) O să mă uit şi la cel de DAEWOO ce model este şi voi posta aici, poate îmi puteţi spune dacă sunt compatibile şi ce modificări ar trebui să fac! :) Mulţumesc! Revin...
Link spre comentariu

Cele două TUNER-e, cel de la TV OMEGA şi cel de la TV STRATO, sunt model: VTSA1SZV (cel puţin, aşa scrie pe ele!). Cel de la TV DAEWOO....e mai complicat, nu se mai distinge bine marcaju´. Oricum, am reuşit să desluşesc (ce n-am reuşit să citesc voi înlociu cu *) ceva de genu´: IU** 3302 KHC şi sub, scrie: TEMIC 3X1 289. Vă spun ceva aceste marcaje?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări