Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

philips 20pfl4122

Postări Recomandate

• Răspunsuri 35
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sesebe

17

• Costica Tv

9

• adydep

4

• stefank

3

Top autori în acest subiect

Șasiul e TPS1.0E-LA.Nu mi se par în regulă valorile pe la RF Aging On,și AGING...îmi par pe maxim.Astea au legătură cu partea de FI,când sunt dereglate nu prinde nimic,cum e cazul tău.Dacă are blue screen activat,dezactivează opțiunea,să vezi cum apar puricii.Dacă sunt mari ,și la căutare nu are nici o tendință să agațe măcar un post,sunt sigur dereglate alea-AGING și RF Aging ON.

Ar trebuii să cumperi și o telecomandă pentru el.Văd că nu are mufă USB.

Nu stiu dacă ai văzut,uită-te prin manualul de service,zice niște chestii pe acolo:

https://elektrotanya.com/philips_chassis_tps1.0e-la_15pfl4122_19pfl4322_20pfl4122_sm.pdf/download.html#dl

Link spre comentariu

Am văzut mufă USB după ce s-a adus în discuție stick-ul. 

Edit: defapt nu-i mufă USB, doar seamănă. Trebuie sa ma uit pe schema sa vad pt ce-i pt ca nu-i notat nimic lingă ea. 

Editat de sesebe
Link spre comentariu

Deci nu vrea nimeni sa ma ajute? Nu e vorba de o treaba facuta gratis.

Este un conector ce contine Rx, Tx, GND si 5V. RX si TX pot fi TTL sau I2C inca nu m-am dumirit exact.

Link spre comentariu

Posibil sa mearga dar nu am acasa programator.

As vrea sa ma ajute cineva din zona, contra cost binenteles, daca se poate.

Partea nasoala este ca am pierdut citeva ore cu el si al schimbat o multime de comdesatori si nu as vrea sa-l arunc dupa ce am investit atit in el.

Link spre comentariu

Cum eu nu am cont pe forumul rusesc si nici nu intentionz sa-mi fac pt un singur tv, imi poate copia cineca SW si sa-l puna pe forum?

Dupa cum am spus sint dispus sa platesc pt a duce la bun sfirsit reparatia acestui TV.

Ps: simbata il puteti gasi la deseuri electronice "la doi baieti" daca nu reusesc nimic pina atunci si nici nu am alte informatii suplimentare.

Editat de sesebe
Link spre comentariu
Acum 43 minute, sesebe a spus:

Ps: simbata il puteti gasi la deseuri electronice "la doi baieti" daca nu reusesc nimic pina atunci si nici nu am alte informatii suplimentare.

Nu ne intereseaza, poti sal arunci unde vrei si asa e un gunoi de televizor, parerea mea, daca nu esti de meserie, nu te mai juca cu te-ncurca vezi de meseria ta.......

Link spre comentariu

Da, ai perfecta dreptate!

Dar tie daca ti se strica masina, una veche de 20 de ani si cu 4500000km in bord si cauti sa o repari iar meseriasul iti spune ca trebuie sa-ti cumperi diagnoza ca sa resetezi eroarea ca sa mearga, te duci si-ti cumperi diagnoza?

Nu am cerut ajutor complet benevol. Am spus ca sint dispus sa platesc pt reparatie. Am creat topic si la service cerind ajutor.

In fine, merci pt interes.

Link spre comentariu

Multumesc Stefank.

Voi incerca sa scriu doar eepromul pt ca ala banuiesc ca ar putea fi cu problema. Nu am programator dedicat dar voi vedea poate improvizez eu ceva.

Merci inca o data si scuze deranjul. Daca voi avea informatii suplimentare voi posta rezultatul aici.

Link spre comentariu
Acum 9 ore, sesebe a spus:

Da, ai perfecta dreptate!

Dar tie daca ti se strica masina, una veche de 20 de ani si cu 4500000km in bord si cauti sa o repari iar meseriasul iti spune ca trebuie sa-ti cumperi diagnoza ca sa resetezi eroarea ca sa mearga, te duci si-ti cumperi diagnoza?

Nu am cerut ajutor complet benevol. Am spus ca sint dispus sa platesc pt reparatie. Am creat topic si la service cerind ajutor.

In fine, merci pt interes.

Am dat si eu un raspuns pe masura raspunsului tau, am pierdut o ora ca sa gasesc si sa pun cele 3 linkuri cu dumpuri de la rusi si tu in loc sa multumesti asa cum ai multumit colegului stefank, ai spus mai sus ca nu te intereseaza.....deci pana la urma ai ajuns la vorba mea ca trebuie sa rescrii eepromul tu personal ca sa rezolvi tv-ul !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări