Vizitator MariusCosmin Postat Mai 13, 2013 Partajează Postat Mai 13, 2013 Hey salut tuturor!Sunt incepator in electronica iar acesta este primul meu proiect cu integrate.Am nevoie de ajutorul vostru in realizarea schemei de cablaj pentru urmatoarea schema.Multumesc anticipat! Link spre comentariu
Mircea Postat Mai 13, 2013 Partajează Postat Mai 13, 2013 Cablajul de la pagina 9 din datasheet nu iti este bun? Oricum, fii atent la diodele D1 - D8, 1n4007 nu-s bune. Iti trebuie diode asa cum indica: fast-recovery. Link spre comentariu
Vizitator MariusCosmin Postat Mai 13, 2013 Partajează Postat Mai 13, 2013 1.Eu unu cablaje pe texolit am relizat cu o coala foto pe care aveam negativul pcb si cu fierul de calcat,nu ma pricep sa le relizez schema de cablaj singur.2.Eu am diode BY 550 Link spre comentariu
Mircea Postat Mai 13, 2013 Partajează Postat Mai 13, 2013 1. Redesenezi la mana cablajul de la pagina 9. Il imprimi pe hartie foto, samd...2. Ai mari sanse sa arzi L298 in primele secunde dupa alimentare :cry: daca nu ai diode fast-recovery. trr<=200ns. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum