Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

varfuri statie

Vizitator bogdan_tirzioru

Postări Recomandate

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

2

• ratza

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Eu folosesc unul de 1,5mm la absolut orice.Daca ai mana si stii lucra nu prea conteaza varful.Am lucrat si cu 2,5mm mult timp.Imi e cam lene sa le tot schimb la letcon.Mai mult conteaza temperatura.Doar cand lipesc capsule PLCC am un varf curbat montat pe alt letcon si il schimb la statie.

Link spre comentariu
Vizitator bogdan_tirzioru

Am o statie TENMA - 21-10130 UK+EU - REWORK STATION, 900W, 220V, UK/EU si implicit vine cu varf de 0.8mm.E super pentru SMD-uri , dar la piese obisnuite(through hole) nu face fata. Intentionez sa cumpar varfuri de 1.2 mm dar nu stiu daca o sa pot lipi si piese obisnuite.Mai sunt de cumparat 0.2mm 1.6mm si 2.5mm.

Link spre comentariu

Eu folosesc unul de 1,5mm la absolut orice.Daca ai mana si stii lucra nu prea conteaza varful.Am lucrat si cu 2,5mm mult timp.Imi e cam lene sa le tot schimb la letcon.Mai mult conteaza temperatura.

Idem. Mi se pare cel mai bun vîrf.
Link spre comentariu

S-ar putea ca varfurile care le are la statie sa fie stifturi .Letconul e cel clasic de gordak si sunt unele cred ca sunt de fier ca nu poti lucra deloc cu ele.Eu nu lucrez cu asa ceva dar am avut statii china si am probat cateva feluri de varfuri.Cele hakko mergeau bine si potrivesc la letconurile china.Aveau la tehno la oradea de vanzare.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări