YO7DIG Postat Mai 13, 2013 Partajează Postat Mai 13, 2013 Va salut cu mult respect domnilor , as avea si eu o intrebare , am facut acest montaj http://www.g6lvb.com/articles/lvbtracke ... ack.gif.... ceva de urmarirea satelitilor prin intermediul calculatorului autorul spune ca PIC 16F876A se inscrie direct in montaj prin rs232 montajul avind si un max 232 , am studiat de pe net multe scheme de comunicare intre cele doua integrate , din pacate montajul nu face nimic, as dori un sfat din partea dvs. autorul da si fisierul hex si un mic program in modul CMD , calculatorul arata ca programul de incarca, apoi ma invita la manevrarea celor doua butoane din schema SW HDR dar nu se intimpla nimic, lcd-ul nu afisaza nimic , as dori un sfat din partea dvs. care sinteti mai avizati in montaje cu microcontrolere, pe acelasi com am inscripionat multe picuri deci com1 este ok , scot picul din montaj si-l pun in JDM si pe el nu e nimic deci nu s-a inscris,am facut montajul si pe o placa de test , acelasi rezultat.. multumesc anticipat ...sanatate si stima...Mihai. Link spre comentariu
Liviu M Postat Mai 13, 2013 Partajează Postat Mai 13, 2013 PIC-ul trebuie intai programat si dupa aia se conecteaza laPC.Adica intai scrii in el firmware-ul (hex-ul) de pe site cu jdm, dupa care il poti conecta la PC. Link spre comentariu
YO7DIG Postat Mai 13, 2013 Autor Partajează Postat Mai 13, 2013 Va salut multumesc de raspuns, nu , picul se programeaza prin insasi montajul respectiv, l-am programat pe un jdm dar nu face nimic, asa indica autorul, acest montaj are posibilitatea de a face upgrade cu o alta varianta de hex, actual s-a ajuns la varianta v-10 unde se schmba picul cu un alt pic mai puternic cu aceiasi configuratie la pini respectiv un PIC 16F 2628 cu posibilitate de reinscriere firmware prin rs232 , un program mai puternic in pic si implicit un sistem mai performant, am incercat si programarea in jdm, montajul nu face nimic iar autorul spune clar ca se programeaza prin comul calculatorului cu ajutorul unui program picprog exe ..in modul comand ..asta e, din pacate la programare picuri nu ma pricep, am facut multe montaje care merg si acum fara probleme dar sa programez picuri nu stiu, asta e asa incit incerc sa cer un sfat pe aici la cei care sint mai avizati..sanatate si stima Mihai. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum