cristi_74 Postat Mai 12, 2013 Partajează Postat Mai 12, 2013 Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un driver la aceasta placa de sunet?Pe situl oficial este doar pt 64 bit.Excelent ar fi daca s-ar gasi un binevoitor cu o copie dupa cd original cu drivere si aplicatii. Link spre comentariu
Vizitator bikas1 Postat Mai 12, 2013 Partajează Postat Mai 12, 2013 Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un driver la aceasta placa de sunet?Pe situl oficial este doar pt 64 bit.Excelent ar fi daca s-ar gasi un binevoitor cu o copie dupa cd original cu drivere si aplicatii. http://drivers.softpedia.com/get/SOUND- ... -x86.shtmlincearca de aici Link spre comentariu
cristi_74 Postat Mai 12, 2013 Autor Partajează Postat Mai 12, 2013 Asta l-am dat jos de pe site,o sa-l incerc la win 7,deja l-am instalat tre sa dau doar restart(dupa ce termin de scris aici).Am pe pc instalat si xp si win 7 si pt xp as dori driverul original de pe cd cu aplicatiile cu care vine. Link spre comentariu
Vizitator bikas1 Postat Mai 13, 2013 Partajează Postat Mai 13, 2013 Asta l-am dat jos de pe site,o sa-l incerc la win 7,deja l-am instalat tre sa dau doar restart(dupa ce termin de scris aici).Am pe pc instalat si xp si win 7 si pt xp as dori driverul original de pe cd cu aplicatiile cu care vine.Este pentru xp Link spre comentariu
cristi_74 Postat Mai 13, 2013 Autor Partajează Postat Mai 13, 2013 Merge si pe win 7 dar nu in proportie de 100%.Se aude doar stereo nu 5.1 si sunt ceva probleme. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum