Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

O rugaminte!

Tita

Postări Recomandate

Salut.!Uite care este situatia:Maine vreau sa ma duc la un magazin foto sa-mi scoata la imprimanta niste pcb-uri!! :da Acuma problema este ca o copie costa 3Lei :bataie ...iar eu am 2 pcb in format pdf....si nu stiu cum pot pune acele poze intr-un format word!Poate careva sa-mi puna cateva imagini intr-un format word cu dimensiunule corecte?Cu mai multe exemplare ..2-3(pcb-uri) pentru fiecare(sa intre intr-o pagina A4)Vroiam sa fac eu dar nu am reusit :cry:P.S la imaginea mai mare puteti sterge ce este colorat, lasati numai pcb-negru!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Tita

4

• worker

3

Top autori în acest subiect

pierzi din calitate daca le importi.In word nu poti pastra bine dimensiunile si proportiile. Daca te duci sa le printezi ia un C.I. la tine sa verifici distanta de 1 modul intre gauri, adica 2,54mmnu stiu preturile pe acolo prin zona ta dar la 3 lei printul cred ca il face pe o imprimanta ink-jet si nu te ajuta la cablaje pentru transfer termic.

Link spre comentariu

Merge perfect :freaza: ...costa 3 Lei deoarece vreau pe foaie fota(merge mai bine dupa parerea mea)!Nu neaparat in word..puteti pune in orice numai sa fie 2-1

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări