Tita Postat Mai 12, 2013 Partajează Postat Mai 12, 2013 Salut.!Uite care este situatia:Maine vreau sa ma duc la un magazin foto sa-mi scoata la imprimanta niste pcb-uri!! Acuma problema este ca o copie costa 3Lei ...iar eu am 2 pcb in format pdf....si nu stiu cum pot pune acele poze intr-un format word!Poate careva sa-mi puna cateva imagini intr-un format word cu dimensiunule corecte?Cu mai multe exemplare ..2-3(pcb-uri) pentru fiecare(sa intre intr-o pagina A4)Vroiam sa fac eu dar nu am reusit :cry:P.S la imaginea mai mare puteti sterge ce este colorat, lasati numai pcb-negru! Link spre comentariu
worker Postat Mai 12, 2013 Partajează Postat Mai 12, 2013 pierzi din calitate daca le importi.In word nu poti pastra bine dimensiunile si proportiile. Daca te duci sa le printezi ia un C.I. la tine sa verifici distanta de 1 modul intre gauri, adica 2,54mmnu stiu preturile pe acolo prin zona ta dar la 3 lei printul cred ca il face pe o imprimanta ink-jet si nu te ajuta la cablaje pentru transfer termic. Link spre comentariu
Tita Postat Mai 12, 2013 Autor Partajează Postat Mai 12, 2013 Merge perfect ...costa 3 Lei deoarece vreau pe foaie fota(merge mai bine dupa parerea mea)!Nu neaparat in word..puteti pune in orice numai sa fie 2-1 Link spre comentariu
worker Postat Mai 12, 2013 Partajează Postat Mai 12, 2013 Sper sa iti fie de folos si sa fie respectata scala. Eu in locul tau desenam din nou cablajul. Fisierul a fost modificat in maximum 5 min. Cauta pe forum si vezi cum se face ca s-a discutat. Succes!!! L.E. lasa o adresa de e-mail sa trimit fisierul ca nu pot aici ca are peste 500K. http://dl.transfer.ro/Tita_bk-transfer_ ... 7c3b4a.pdf Link spre comentariu
Tita Postat Mai 13, 2013 Autor Partajează Postat Mai 13, 2013 [email protected] Mersi..! Link spre comentariu
worker Postat Mai 13, 2013 Partajează Postat Mai 13, 2013 vezi ca mai sus am postat link-ul de pe transfer.roDar am trimis si e-mail.Citeste si aici: viewtopic.php?f=50&t=137019Sper sa iti fie de ajutor Link spre comentariu
Tita Postat Mai 13, 2013 Autor Partajează Postat Mai 13, 2013 Mersi pentru link.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum