Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TDA 1514A s-a crapat!!!

Fernandes

Postări Recomandate

• Răspunsuri 31
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Fernandes

7

• costy

4

• Mircea Crisan

3

• adi_0106

2

Top autori în acest subiect

pt vasile:Kitul la 30 ron este in punte? Ai vre-un kit pe stoc ca vreau sa cumpar unul sa probez pe boxele mele sa vad cum merge indiferent daca e in punte sau nu. ......si insanatosire grabnica!!

Link spre comentariu

Tda-ul ala 1514A a crapat ca asa i-a fost sortit dar Tda 7294 nu va crapa la +-24 c.a(+-28 c.c in sarcina)

mie mi-a rezistat un TDA7294 la +-35 Vccsi la un show am legat 2 boxe de 4 ohmi in paralel - asa ca saracul tda7294 a dus o noapte o sarcina de 2 ohmi .... dar temperatura degajata mi-a tinut de cald intr-o noapte de aprilie la un show in aer liber :violent3:
Link spre comentariu

Deci eu vreau sa pun pe un radiator de 30x10x5(cm) 5 tda-uri 7294, dintre care 3 vor functiona pe 4 ohm(fata +centru) si 2 pe 8 ohm(spate) in regim de satelit.E mic radiatorul?eventual pun si un cooler. Traful de 250W le duce pe toate cat de cat nu?

Link spre comentariu

Nu vreau sa ma intelegi gresit, dar singura ocazie cind mi-a crapat un TDA1514 a fost atunci cind am uitat sa izolez capsula CI de masa ( radiator ) !

Link spre comentariu
  • 3 ani mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări