Fernandes Postat August 8, 2006 Partajează Postat August 8, 2006 Am realizat un amp cu TDA 1514A dupa schema dintr-o revista tehnium care este identica cu cea din datasheet, am alimentat cu un traf de +- 24v(dupa redresare vreo +-32v c.c, iar in sarcina vreo +-28 v c.c).La nivelul pinului 7, c.i s-a crapat si de acolo a iesit o "pasta" si fum.Care sa fie problema!Am atasat si datasheetu-ul c.i-ului. Link spre comentariu
Vizitator MMX Postat August 8, 2006 Partajează Postat August 8, 2006 am facut si eu pe timpuri un amplif cu tda1514 facuti de tomson,si merge si astazi.cred ca acum un an, am vrut sa m-ai construiesc unul dar dupa 2 - 3 ore puscau.integratele sunt contrafacute Link spre comentariu
Fernandes Postat August 8, 2006 Autor Partajează Postat August 8, 2006 Integratul meu e facut de phillips si am dat pe el 20 ron in comparatie cu connex 49 ron.La vitacom mi-au spus ca imi aduce dar costa vreo 80 ron.Ma gandeam ca e contrafacut dar ma mai gandeam sa si mearga macar 10 min. Link spre comentariu
moro Postat August 8, 2006 Partajează Postat August 8, 2006 nash prea baga mana in foc ca la pretu ala e facut de phillips ... da wtf traim in romania te poti astepta la orice ... o experienta asemanatoare am patit si eu cu un tda7294 Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat August 8, 2006 Partajează Postat August 8, 2006 Tensiunea de alimentare e de vina.E prea mare.Alimenteaza-l cu +/- 27V pe o sarcina de 8 ohmi sau cu +/- 24 V pe o sarcina de 4 ohmi. Si eu am avut o experienta neplacuta cu TDA 1514 dar tot datorata excesului de tensiune.C.I.-ul nu este intocmai rau daca lucrezi ingrijit dar sa nu ceri prea multa putere de le el. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat August 8, 2006 Partajează Postat August 8, 2006 daca a iesit pasta din el este contrafacut 100%, la tranzistorii contrafacuti am vazut silicon peste die Link spre comentariu
Enigma86d Postat August 8, 2006 Partajează Postat August 8, 2006 Ce sanse mai am sa-i fac la un prieten o statie cu 2xtda7293, sau 4xtda7293(nush cum e mai bine, punte sau paralel) si sa nu crape aiurea?(heatsink adecvat, temp max 50grade, filtru trece jos pe intrare 20khz, alimentare adecvata) Link spre comentariu
adi_0106 Postat August 9, 2006 Partajează Postat August 9, 2006 ai sanse mari daca pui mana pe integrate originaledaca iei contrafacute .... o sa ai surprize Link spre comentariu
Fernandes Postat August 9, 2006 Autor Partajează Postat August 9, 2006 Eu vroiam sa folosesc TDA 1514A pentru sateliti, dar ca sa cumpar "original" este prea scump (daca e original).Acum vreau sa revin la TDA 7294 pt ca am deja traful(toro de 250W +-24 c.a).Am patit-o si cu TDA 7294 contrafacut, dar poate imi spuneti si mie de unde sa il cumpar "la sigur". Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat August 9, 2006 Partajează Postat August 9, 2006 iti dau eu kituri cu 7294 la 30 ron cu circuite originale pe ele. Link spre comentariu
costy Postat August 9, 2006 Partajează Postat August 9, 2006 un pret?,are filtrare,redresare? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat August 9, 2006 Partajează Postat August 9, 2006 am 2 modele, unu cu redresare si filtrare + filtru subwoofersi celalalt este chior, doar amplificarea.preturile inca nu sunt finalizate dar nu o sa fie din pacate tare mici Link spre comentariu
costy Postat August 9, 2006 Partajează Postat August 9, 2006 cam cand vor aparea la vanzare? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum