Vizitator laurmares Postat Mai 12, 2013 Partajează Postat Mai 12, 2013 buna ziua,-ofer 400 ron pentru o theramina functionabila-cine stie sa o confectioneze? Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 12, 2013 Partajează Postat Mai 12, 2013 Si cam ce e aia?Cred ca are doua oscilatoare de rf unul este pe o frecventa fixa iar al doilea este plimbat in frecventa folosind efectul de mana.La zero beat nu se aude nimic,dar cand deplasezi cel de al doilea oscilator in frecventa(prin apropiere sau indepartarea mainii)apar toate tonurile posibile.Cred ca era o astfel de constructie si in cartea lui G.D.Oprescu... Link spre comentariu
worker Postat Mai 12, 2013 Partajează Postat Mai 12, 2013 http://www.gandul.info/reportaj/romanul ... eo-7807843 http://www.inpolitics.ro/teramin-instru ... 3859.aspx# Link spre comentariu
Rx-Tx Postat Mai 16, 2013 Partajează Postat Mai 16, 2013 Buna seara. Interesanta "scula" dar nu prea fascinanta ca si sunet. Am vazut intr-un concert al lui Jean Michel Jarre o astfel de unealta si am zis pass la partea aceea tocmai pt ca nu mi s-a parut ceva interesat de ascultat :P Link spre comentariu
radiomanyo Postat Mai 27, 2013 Partajează Postat Mai 27, 2013 Buna Seara !Am vazut asa ceva in revistele RADIO din vechea URSS prin anii 70-90 ii spunea TREMENVOX . Link spre comentariu
gauss Postat Mai 28, 2013 Partajează Postat Mai 28, 2013 Cred ca TERMENVOX e denumirea corecta ... nu ca ar fi mare diferenta , doar pentru a respecta numele inventatorului si a usura cautarile . In alta ordine de idei , s-a tratat subiectul si in literatura romaneasca de specialitate de pana in '89 , am construit si eu ( de curiozitate ) vreo 2 scheme ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum