Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

theramina constructie

Vizitator laurmares

Postări Recomandate

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yo9hrb

1

• Rx-Tx

1

• radiomanyo

1

• worker

1

Top autori în acest subiect

Si cam ce e aia?

Cred ca are doua oscilatoare de rf unul este pe o frecventa fixa iar al doilea este plimbat in frecventa folosind efectul de mana.La zero beat nu se aude nimic,dar cand deplasezi cel de al doilea oscilator in frecventa(prin apropiere sau indepartarea mainii)apar toate tonurile posibile.Cred ca era o astfel de constructie si in cartea lui G.D.Oprescu...
Link spre comentariu

Buna seara. Interesanta "scula" dar nu prea fascinanta ca si sunet. Am vazut intr-un concert al lui Jean Michel Jarre o astfel de unealta si am zis pass la partea aceea tocmai pt ca nu mi s-a parut ceva interesat de ascultat :P

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Cred ca TERMENVOX e denumirea corecta ... nu ca ar fi mare diferenta , doar pentru a respecta numele inventatorului si a usura cautarile . In alta ordine de idei , s-a tratat subiectul si in literatura romaneasca de specialitate de pana in '89 , am construit si eu ( de curiozitate ) vreo 2 scheme ...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări