Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

termostat

Vizitator claudea

Postări Recomandate

Vizitator claudea

Am primit cadou un incubator artizanal facut dintr-un frigider mic, care are ca sistem de incalzire 2 becuri de 200w.De o saptamana am probleme cu el.se ridica temperatura de nu-i adevarat.Termostatul are afisaj electronic insa nu pot sa imi dau seama cum functioneaza ca sa pot verifica daca e defect acesta.Termostatul este sub forma unei cutii de 20/10/7cm cu mai multe reglaje electronice.Poate stie careva despre ce este vorba sa pot sa caut modelul pe internet sa vad cum functioneaza.Ce pot sa mai spun este ca mai are o setare care face ca dupa ce trece de temperatura programata becurile sa nu se mai aprinda si una "Stop "care nu da voie becurilor sa se aprinda indiferent de temperatura

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• worker

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

daca temperatura creste peste cea setata cu siguranta este defect. Asta in cazul in care nu s-a umblat la setarile lui.Datele precum dimensiunea cutiei nu sunt relevante. O fotografie cu cutia si montajul din interior ajuta mai mult.Daca montajul este facut in regim de amator este mai greu de depanat pe forum.Apeleaza la un electronist din zona sau cumpara un alt termostat electronic pe care sa il adaptezi aplicatiei respective.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări