Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Echivalent pentru OP07C.

Cilibiu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Cilibiu

3

• ratza

1

• Marian

1

Top autori în acest subiect

Se pare ca din simulari TL072 ar fi echivalent.

Capsulele lor nu sunt compatibile pin la pin, verifica pdf-urile pentru detalii de finete ca sa te asiguri.
Link spre comentariu
Vizitator prutus

op07 e de instrumentatie, tl071 e pentru lautari,e aceeasi diferenta ca intre lm101...301 si a741 sau lf356 vs tl072op07 seamana mai mult cu tl061 , dar mult mai bun decat ce din urma..EMPIRIC, cand vorbim de amplificatoare de tensiune ,exista electronica semnalelor mari cu variatie dinamica mare si rapida , cum ar fi un semnal audio de linie sa zicem si electronica semnalelor cu variatie foarte lenta si de energie foarte mica, asa cum ar fi semnalele electrice biologice. Daca la prima conteaza mai mut slew-rate-ul, parametrii de prelucrare ai semnalelor de curent alternativ, la a doua conteaza mai mult offset-ul si parametrii de curent continuu si zgomotul. prin urmare in locul lui op07 iti recomand...op07.da-mi o adresa si cand am timp iti trimit op 07 , daca nu ti-ai rezolvat problema deja.daca dai pe google "op07 replacement" gasesti op27, 37, 77, etc...

Link spre comentariu

Acest OP este folosit la amplificarea tensiuni de la o termokupla K, OP07 are o deviatie de 4 grade din intervalul 50-500 grade, si asta treptat, singurul care lam gasit sa aibe deviatie apropiata este TL072 care are o deviatie de 7 grade de la 50-500 grade, practic la 500 grade afiseaza 507 grade, asa ca e ok pentru mine, cu celelalte gen LM358, TLE2142,LM324,A741,Tl082,TL084....si inca cateva are o deviate extrema , de chiar cateva sute de grade.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări