doru77 Postat Mai 12, 2013 Partajează Postat Mai 12, 2013 Va salut!Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema:Nu pot deschide unele documente word, din ce in ce mai multe. Apare urmatoarea notificare: Word cannot open document: user does not have access privileges (calea spre fisier). notif word doc.doc Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 12, 2013 Partajează Postat Mai 12, 2013 Salut cred ca ar trebui sa-ti instalezi windosul si dupa care instalezi Microsoft Office. Link spre comentariu
doru77 Postat Mai 12, 2013 Autor Partajează Postat Mai 12, 2013 Sunt instalate amandoua. Sau vrei sa spui sa le reinstalez? Sa fie o problema a sistemului de operare? Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 12, 2013 Partajează Postat Mai 12, 2013 Sunt instalate amandoua. Sau vrei sa spui sa le reinstalez? Sa fie o problema a sistemului de operare?Mai mult ca sigur sistemul de operare are niste registry care deobicei numai la instalare windows se rezolva ce versiune de office ai instalat.? Link spre comentariu
doru77 Postat Mai 12, 2013 Autor Partajează Postat Mai 12, 2013 Windows XP sp2, Office 2007. Am facut upgrade de la 2003 tocmai din cauza problemei cu deschisul documentelor. Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 12, 2013 Partajează Postat Mai 12, 2013 Windows XP sp2, Office 2007. Am facut upgrade de la 2003 tocmai din cauza problemei cu deschisul documentelor.Pai de ce ai facut upgrade la Office!!! incearca acest registru._Make MOffice 2007 Enterprise - Genuine Advantage.zip Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 12, 2013 Partajează Postat Mai 12, 2013 Da-i si un restart dupa registru daca nu merge instalezi sistemul de opearare. Link spre comentariu
leoncris Postat Mai 12, 2013 Partajează Postat Mai 12, 2013 Documentele respective au fost restrictionate. File/Permission/... Link spre comentariu
doru77 Postat Mai 12, 2013 Autor Partajează Postat Mai 12, 2013 Multumesc Diddygy. Instalat, restartat, tot nu le deschide. Sa fie un virus? Totul a inceput cu primirea unui fisier de la un coleg. Parti ale fisierului le-am folosit la alte documente. La a 2-a 3-a deschidere a acelor documente, ulterior si a altora, s-a manifestat problema. Link spre comentariu
doru77 Postat Mai 12, 2013 Autor Partajează Postat Mai 12, 2013 Documentele respective au fost restrictionate.File/Permission/... Nu este nici asta. Nu deschide deloc, deci nu am acces la meniu. Am intrebat si colegul care a trimis fisierul initial si a raspuns ca e sigur ca nu are restrictii. Unul din fisierele pe care nu pot sa le deschid este un formular de inscriere, am notificat administratorul site-ului de unde am descarcat formularul si nu a stiut ce sa imi spuna. Link spre comentariu
MaesTTro Postat Mai 12, 2013 Partajează Postat Mai 12, 2013 Poate din greseala ai schimbat formatul fisierelor Link spre comentariu
leoncris Postat Mai 12, 2013 Partajează Postat Mai 12, 2013 Ia pune aici formularul de inscriere , sa vedem despre ce'i vorba. Link spre comentariu
doru77 Postat Mai 13, 2013 Autor Partajează Postat Mai 13, 2013 Poate din greseala ai schimbat formatul fisierelorSunt sigur ca nu. Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 13, 2013 Partajează Postat Mai 13, 2013 Poate din greseala ai schimbat formatul fisierelorSunt sigur ca nu.Ai instalat windosul? Link spre comentariu
doru77 Postat Mai 13, 2013 Autor Partajează Postat Mai 13, 2013 Ia pune aici formularul de inscriere , sa vedem despre ce'i vorba.Am icercat sa il urc pe forum dar nu se poate pentru ca ``fisierul incarcat este gol``. La mine pe HDD are 201 K. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum