Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Nu pot deschide documente word

doru77

Postări Recomandate

Va salut!Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema:Nu pot deschide unele documente word, din ce in ce mai multe. Apare urmatoarea notificare: Word cannot open document: user does not have access privileges (calea spre fisier).

notif word doc.doc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 29
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• doru77

15

• MaesTTro

3

• leoncris

2

• miron1947

1

Top autori în acest subiect

Sunt instalate amandoua. Sau vrei sa spui sa le reinstalez? Sa fie o problema a sistemului de operare?

Mai mult ca sigur sistemul de operare are niste registry care deobicei numai la instalare windows se rezolva ce versiune de office ai instalat.?
Link spre comentariu

Multumesc Diddygy. Instalat, restartat, tot nu le deschide. Sa fie un virus? Totul a inceput cu primirea unui fisier de la un coleg. Parti ale fisierului le-am folosit la alte documente. La a 2-a 3-a deschidere a acelor documente, ulterior si a altora, s-a manifestat problema.

Link spre comentariu

Documentele respective au fost restrictionate.File/Permission/...

Nu este nici asta. Nu deschide deloc, deci nu am acces la meniu. Am intrebat si colegul care a trimis fisierul initial si a raspuns ca e sigur ca nu are restrictii. Unul din fisierele pe care nu pot sa le deschid este un formular de inscriere, am notificat administratorul site-ului de unde am descarcat formularul si nu a stiut ce sa imi spuna.
Link spre comentariu

Ia pune aici formularul de inscriere , sa vedem despre ce'i vorba.

Am icercat sa il urc pe forum dar nu se poate pentru ca ``fisierul incarcat este gol``. La mine pe HDD are 201 K.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări