Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplificator de semnal TV

Postări Recomandate

:smt006 Salutare, prima data va spun de ce dispun si pe urma ce va cer:Am o amtena pentru programe TV (din aia cu transformator cu led si cu tensiune variabila, la inceput dai inet si pe urma mai tare pentru a prinde prigramele...) Aceasta prinde niste posturi dar cu "purici" (la bunicamea)Vas ultumi daca aveti ceva schema de amplificator de semnal pentru ea. Nu imi trebuie sa fie foarte mare (nici nu ma pricep cand vine vorba de amplificatoare TV) dar sa scap de "purici" si sa am sonor (si acesta baraie sau nu mere, depinde de vreme :smt005 )Sau daca imi explicati si mie cum sta treaba cu semnalu' ala ca eu nu-l intelegMultumesc :smt006 :prayer:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• niq_ro

1

• Adrian Luben

1

• florin01

1

Top autori în acest subiect

SAL. Cred ca dispui de o antena cu amplificator (o cutiutza neagra pe antena). Amplificatorul care-l are sunt de 2 tipuri in general. Poti merge la magazinul de unde ai cumparat-o si sa ceri un amplificator pt. ea cu factor de amplificare mai mare. Am avut si eu mai demult la tzara asa ceva si-ti zic ca trebuie sa cauti semnalul cu MUULTA rabdare. Inainte sa-ti schimbi amplificatorul incearca sa plasezi antena undeva mai sus sa nu aiba in fata pereti de casa sau copaci etc. Si de acolo incepi sa o invarti in toate directiile pana gasesti un semnal bun. Tensiunea la transformator trebuie sa fie de 12V in general se seteaza pe scala maxima.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări