IsBlacks Postat Mai 11, 2013 Partajează Postat Mai 11, 2013 Buna seara, se paote decoda un Samsung Gt-2230 prin intermediul imei-ului gratuit cumva? O seara buna! Link spre comentariu
8429kyd Postat Mai 12, 2013 Partajează Postat Mai 12, 2013 Gratis nu merge pe IMEI. Link spre comentariu
iovan_irinel Postat Mai 13, 2013 Partajează Postat Mai 13, 2013 salut,da se poate . Eu iti recomand NS pro dongle ,e simplu. Link spre comentariu
8429kyd Postat Mai 13, 2013 Partajează Postat Mai 13, 2013 Userul vrea gratis pe baza de IMEI,ns pro costa sau te refei la versiune crackuita?... Link spre comentariu
voodoo Postat Mai 15, 2013 Partajează Postat Mai 15, 2013 Userul vrea gratis pe baza de IMEI,ns pro costa sau te refei la versiune crackuita?...Şi dacă ai versiunea crack-uita cu ce box comunici cu telefonul ?Nu merge pe IMEI .De fapt ar merge dar costă cât telefonul . Link spre comentariu
8429kyd Postat Mai 15, 2013 Partajează Postat Mai 15, 2013 Userul vrea gratis pe baza de IMEI,ns pro costa sau te refei la versiune crackuita?...Şi dacă ai versiunea crack-uita cu ce box comunici cu telefonul ?Nu merge pe IMEI .De fapt ar merge dar costă cât telefonul .Sunt softuri crackuite care nu cer box si merg pe porturile com virtuale conectand cablul de date.Eu am intrebat userul dinaintea mea deoarece a dat un exemplu fara sa dezvolte sau sa zica ce si cum. Link spre comentariu
voodoo Postat Mai 16, 2013 Partajează Postat Mai 16, 2013 Sunt softuri crackuite care nu cer box si merg pe porturile com virtuale conectand cablul de date.Eu am intrebat userul dinaintea mea deoarece a dat un exemplu fara sa dezvolte sau sa zica ce si cum. Nu e vorba dacă cer box sau nu .E vorba de comunicarea cu telefonul care , la unele telefoane , se face pe UART (după cum bine ştii) . Link spre comentariu
8429kyd Postat Mai 16, 2013 Partajează Postat Mai 16, 2013 Sigur userul nu are adaptor usb-serial.In concluzie eu tot astept ca userul iovan_irinel sa dezvolte ideea Link spre comentariu
iovan_irinel Postat Mai 22, 2013 Partajează Postat Mai 22, 2013 NS dongle pro,este un box crackuit , comunicarea se face prin portul com usb n.r3 , care se afla in fereastra ns, trebuia instalate samsung drivers ,daca utilizati WN7 sau WN8 ,driverele se inst singure Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum