Vizitator geoil Postat Mai 11, 2013 Partajează Postat Mai 11, 2013 Am o combina frigorifica Indesit care a mers ani buni fara nici o problema. De circa 1 luna atunci cand inchid usa frigiderului (indiferent daca tin deschisa usa mult sau putin) se aude ca si cum ar curge ceva apa pe undeva. Zgomotul vine de undeva din spate. In rest combina functioneaza fara probleme. Stie careva ce ar putea fi? Sa chem pe cineva de la vre-un service? E grav? Link spre comentariu
validae Postat Mai 11, 2013 Partajează Postat Mai 11, 2013 Vezi ca este un tub de drenare a condensului ce pleaca din incinta frigiderului si ajunge la o tavita de evaporare aflata deasupra compresorului.Tubul se astupa in timp cu diverse alge, bacterii si trebuie curatat. Se poate curata introducand o bucata de cablu de 2,5mm si 50cm lungime de exemplu, prin gaura de scurgere a condensului aflata in frigider, pe peretele din spate.De obicei se astupa in partea superioara. Zgomotul probabil e provocat de apa care este fortata sa curga datorita presiunii create de garnitura usii care se inchide actionand ca un piston. Mie mi s-a astupat de cateva ori in cinci ani de cand am frigiderul, dar gaseam apa in incinta frigiderului si nu stiam de unde provine, cand am verificat bine, am observat scurgerea infundata. Link spre comentariu
Vizitator nvp_playboy Postat Iunie 26, 2013 Partajează Postat Iunie 26, 2013 Imi explicati , va rog fenomenul care se intampla cand inchid usa la frighider , prin care se creeaza vaccum si nu mai poti deschide acea usa 7...8 secunde ?Pentru ca , la partea de frighider se comporta ca mai sus...iar la partea de congelator.....usa nu sta deloc inchisa nici cu o garnitura noua..... Link spre comentariu
Dr.L Postat Iunie 29, 2013 Partajează Postat Iunie 29, 2013 Intra in frigider aerul cald de afara, care se raceste si se contractaMagnetii de pe garnitura usii (la congelator) mai functioneaza?Sa nu fie dereglata sau ceva din congelator sa nu-i permita inchiderea Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum