Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

semafor

Vizitator rocky03hr

Postări Recomandate

Vizitator rocky03hr

salut as dori o schema de semafor a unei intersectii cu tpic6b595.intersectia are 4 semafoare si cele de pietoni .Luminile sa fie cu ledMultumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Ticu

2

• Mikrosha

1

Nu prea înţeleg ce legătură are cu PIC. tpic6b595 este un registru de deplasare pe 8 biţi cu ieşire open-drain de putere mare. Aşadar: Vrei o maşină logică pentru semafor făcută cu un registru de deplasare? sau, Vrei un sistem cu un PIC, care comandă registre de deplasare, cîte unul pentru fiecare semafor?

Link spre comentariu
Vizitator rocky03hr

Multumesc.Ideea era :un semafor care foloseste registrii pic si un controler Atmel, imi cer scuze ca nu am fost mai clar. :nebunrau:

Link spre comentariu

Mai este o confuzie legata de PIC.PIC sunt microcontrolere fabricate de Microchip Technology.ATmega e o familie de microcontrolere fabricate de Atmel. Registrul de deplasare de 8 biti TPIC6B595 nu face parte din familia PIC, este doar o asemanare partiala de nume.Deci pana la urma vrei "un sistem cu ATmega, care comandă registre tip TPIC6B595".Cererea era bine sa fie la sectiunea Atmel de pe forum.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări