Vizitator Postat Ianuarie 12, 2014 Partajează Postat Ianuarie 12, 2014 salut cu ce sar putea inlocui acest tr MIP2E5DMYAm crezut ca tr este de la tranzistor.Si asa multumesti cuiva care a pierdut sa zicem 20 min sa te ajute? Link spre comentariu
kinderu56 Postat Ianuarie 12, 2014 Partajează Postat Ianuarie 12, 2014 imi cer scuze pentru atitudine, dar ce ma facut sa cred ca este un tranzistor cu efect de camp este ca in fisa de catalog apare scris MOS si mam ganfit ca o fi vrun mosfet .multumesc oricum Link spre comentariu
gica70 Postat Ianuarie 12, 2014 Partajează Postat Ianuarie 12, 2014 Iata ce scria Victor: "Cine este analfabet , nu stie nici limba romana , nici matematica , nici fizica , chimie , muzica etc .Nu stie nimic . Nici nu poate invata ceva vreodata , deoarece este nascut sa fie sclav"Acuma realizez ca maaare dreptate are . Link spre comentariu
kinderu56 Postat Ianuarie 13, 2014 Partajează Postat Ianuarie 13, 2014 imi cer scuze daca daca am deranjat profesori de limba romana nu cred ca aceste discuti isi au rost pe acest forum dar asta este mergem inainte Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum