Vizitator Paddy Postat Mai 10, 2013 Partajează Postat Mai 10, 2013 Avand in vedere pretul ridicat al acestora stau si ma intreb daca n-ar putea cineva sa fabrice asa ceva artizanal si sa ne vanda si noua. Un fel de "Romello" sa zicem. Cat poate fi de greu? Link spre comentariu
laurex Postat Mai 10, 2013 Partajează Postat Mai 10, 2013 Sigur s-a gandit careva la o solutie,flex adaptat cu ceva... Din punctul meu de vedere,asta e o scula inutila,exista solutii mai eficiente,de exemplu imbinare nut+feder independent,sau nut+feder propriu,sau o imbinare simpla in falt.Exista si solutii simple, de exemplu imbinare cu clasicele dibluri,nu ai nevoie decat de o bormasina.Biscuitii astia sunt doar o fita,marketing,sa ai o scula pentru fiecare operatie,sa traiasca si fabricantu.Desigur,e doar o parere Link spre comentariu
Vizitator Lordanimal Postat Martie 13, 2014 Partajează Postat Martie 13, 2014 Sautari,Dupa ce am studiat umpic acest concept aparatul in sine este foarte simplu de facut, parerea mea.cum s-a mai spus aici adaptarea se face pe un fex prinderile acelui mecanism fiind pe cele doua suruburi laterae pentru manerul fex-ului.Maine chiar ma voi apuca sa fac o schita in sketchup sa vad ce iese si o sa postez si ceva poze cu proiectu.Ideea de baza insa ramane ca acele ame tot vor trebui achizitionate si nu stiu ce pret au exact,eu voi folosio lama mica pentru debitat lemnu de pus pe flex 125mm cred sau chiar mai mica sa vad ce am in atelier.Pastram legatura si daca te incanta ce imi iese putem discuta poate sa iti vand doar dispozitivul fara fex ca sa nu fie mai mut de cateva zeci de lei acici ma gandesc la 20-70 ron in functie de materiae si timpul de lucru cu toate ca nu cred ca va fi foarte costisitor.O zi placuta! Link spre comentariu
gaby Postat Martie 13, 2014 Partajează Postat Martie 13, 2014 O panza pentru imbinari lamelo costa cat jumatate sau chiar mai mult decat masina in sine. Eu am preferat sa cumpar alta masina, ca sa nu mai spun ca sant greu de gasit. Link spre comentariu
Vizitator Lordanimal Postat Martie 15, 2014 Partajează Postat Martie 15, 2014 Sautari,intradevar sunt costisitoare dar nu e neaparat nevoie sa folosesti o panza de la ei de asta si spuneam ca eu voi folosi o panza mica pentru flexul meu,care nu are costuri prea idicate adica cred ca undeva la 20-30 ron si se poate ceacarzi ca sa aiba o latime de taiere mai mare.cu stima Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum