Vizitator ambasador Postat Mai 10, 2013 Partajează Postat Mai 10, 2013 Buna ziua.In primul rand vreau sa mentionez ca nu prea am nimic in comun cu electronica,insa as vrea sa modific o lanterna submersibila si as avea nevoie de cateva sfaturi de la electronisti priceputi ca dumeavoastra.Despre ce este vorba:O lanterna de dimensiuni mici,cu un singur LED,care este alimentata de 2 baterii de 3 V cu litiu 2016 de 90 mha.Vreau sa ii aduc urmatoarele modificari,pentru a ii mari autonomia:-alimentare cu 1 sau 2 baterii de 3 V de 1300 mah.-fototranzistor,pentru a se aprinde ledul doar pe timp de noapte.Intrebarea mea este:-este realizabila modificarea respectiva,si daca da,ce fototranzistor specificatii? imi trebuie pentru a putea modifica lanterna?Este vorba de lanterna din poza atasata!Va multumesc anticipat,Mircea Link spre comentariu
leo 17 Postat Mai 10, 2013 Partajează Postat Mai 10, 2013 cu acumulatori merge iar fototranzistorul se poae inlocui cu o fotodioda se gaseste scheme simple doar da o ''cautare'' Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum