Vizitator dsontu Postat Mai 10, 2013 Partajează Postat Mai 10, 2013 Salut.Posed un sistem 5.1 Loghitech x540 cu telecomanda pe fir, de vreo 3 ani, multumit de el. Doar ca de ceva timp volumul la sunet fluctuiaza de la sine, ca si cum un copil s-ar juca la volum, creste brusc pt o fractiune de secunda, apoi revine la normal, si tot asa.ma puteti ajuta care este problema si daca poate fi remediata?Multumiri Link spre comentariu
svm86 Postat Mai 10, 2013 Partajează Postat Mai 10, 2013 Potentiometru defect. Trebuie inlocuit cu unul echivalent.Curatat sau indreptat lamele daca este posibil?Pune poze cu interiorul telecomenzii, poate primesti si alte sfaturi.viewtopic.php?f=17&t=35700 Link spre comentariu
Vizitator dsontu Postat Mai 11, 2013 Partajează Postat Mai 11, 2013 am sa incerc maine sa-mi fac timp sa-l desfac.Multumesc pt link, nu stiam ca pot fi curatate potentiometrele (nu sunt in domeniu, dar imi place sa "mesteresc").Ma puteti ajuta unde gasesc un magazin de unde sa cumpar un potentiometru din astea mici ?, eventula zona Obor-Stefan cel Mare, sau Centru.Multumiri. Link spre comentariu
Vizitator dsontu Postat Mai 12, 2013 Partajează Postat Mai 12, 2013 Anexez poza cu telecomanda desfacuta.sa inteleg ca trebuie sa dezlipesc potentiometrul de pe placa, sa-l desfac (carcasa pare sa se tina in niste clame) si apoi vazand si facant... Link spre comentariu
Vizitator relusir Postat Iulie 27, 2016 Partajează Postat Iulie 27, 2016 Buna ziua, desi e cam tarziu, ma incumet sa va intreb daca nu aveti o poza cu spatele placii de la telecomanda? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum