Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

achizitie boxe sateliti

turcu_dan

Postări Recomandate

Salutare, de ceva vreme am intrat pe acest site si am gasit aceasta sectiune. Intrebarea mea este urmatoarea..... Detin un sistem format din Sony SSF-6000+ Sony STR-DH500. Sateliti nu am cump la momentul respectiv din cauza bugetului asa ca pe moment am pus de la un sistem genius sateliti+boxa centru si asa a ramas de vre-o 2 ani. Credeti ca aceste boxe Sony SSB-1000 sunt potrivite pentru acest sistem? Sau sa ma orientez spre altele. Din cate vad aici pe site lumea nu mai prea lauda produsele Sony - eu credeam ca sunt printre cele mai bune.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Binu

1

• Luca

1

• turcu_dan

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Sony, ... (si cei din generatia veche) nu mai sunt ceea ce au fost inainte de anii '90.Asta nu inseamna ca nu mai au produse bune....doar ca trebuie sa cauti mai atent.In ceea ce priveste satelitii pe care ai spus mai sus ca ii vrei, ...sunt potriviti pentru ceea ce iti trebuie tie. Dar sa nu te astepti la calitate foarte mare de la ele.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări