nicul Postat August 7, 2006 Partajează Postat August 7, 2006 As vrea sa-mi fac un telefon usb, are cineva vreo schema, documentatii, etc? Blind: Mutat la componente, documentatie si scheme. Cand vei trece pe bune la partea de constructie, va fi mutat inapoi aici. Link spre comentariu
XAN77 Postat August 7, 2006 Partajează Postat August 7, 2006 ce anume telefon man, fix, mobil, de jucarie :smt003 , sa-l alimentezi din usb, da mai multe detalii ca sa te ajute lumea, nu ca nu ar vrea ... Link spre comentariu
pavcostel Postat August 7, 2006 Partajează Postat August 7, 2006 pentru skype, probabil. Link spre comentariu
nicul Postat August 7, 2006 Autor Partajează Postat August 7, 2006 da, skype. poate era mai bine sa zic un telefon voip, dar deja suna prea complicat.Ideea ar fi sa nu mai stau legat de calculator prin intermediul firului de la casti. Bine ar fi sa-mi mearga placa de sunet independent de sunetul din casti.La keypad si la sonerie sa zic ca as putea renunta, ca pot sa formez din calc.Am vazut ceva pe internet gen adaptor usb-rj11, dar nu mi-am dat seama daca poate fi realizat artizanal.CEva idei? Link spre comentariu
gabiz_ro Postat August 7, 2006 Partajează Postat August 7, 2006 poate mai bine un handsfree bluetooth ar fi mai indicat Link spre comentariu
nicul Postat August 8, 2006 Autor Partajează Postat August 8, 2006 poate mai bine un handsfree bluetooth ar fi mai indicatda, dar cat costa smecheria aia pe care o ti dupa ureche? plus ca banuiesc ca mai trebuie si o interfata cu calculatorul, ca n-am laptopdeci nici o idee? Link spre comentariu
MaxSteel Postat August 19, 2006 Partajează Postat August 19, 2006 o varianta ar fi sa-ti mai cumperi o placa de sunet (chiar si mai veke) , iar la ea sa legi un receptor de la un telefon defect.Cele doua fire de la microfon le legi la jack-ul pt microfon, celelate doua le legi la jack-ul Line Out.Si asa iti realizezi visul. :yawinkle: .Eventual montezi pe carcasa calculatorului un suprt pentru receptor. :smt003 Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 11, 2007 Partajează Postat Septembrie 11, 2007 exista asa ceva gata facut si nu face mai mul;t de 150ron asa ca apuca-te de cumparat ca de facut e mai scump cred Link spre comentariu
MifTy Postat Septembrie 11, 2007 Partajează Postat Septembrie 11, 2007 am văzut de vânzare telefoane skype, pe usb, şi la 70 de lei!!!iar căştile bluetooth, în cazul în care n-ai deja pe placa de bază aşa ceva, pot fi foarte frumos conectate cu ajutorul unui adaptor usb-bluetooth... cu preţuri variind între 40 şi 150 de lei...(oricum, la numărul indecent de mare de conexiuni usb disponibile pe noile plăci de bază, devine tot mai evident că e singura soluţie mai la îndemână...) Link spre comentariu
cosmin_h Postat Septembrie 12, 2007 Partajează Postat Septembrie 12, 2007 Uite unul chiar aici http://www.elforum.info/viewtopic.php?t=24094 :goodman: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum