Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

telefon usb. Cum?

Postări Recomandate

As vrea sa-mi fac un telefon usb, are cineva vreo schema, documentatii, etc?

Blind: Mutat la componente, documentatie si scheme. Cand vei trece pe bune la partea de constructie, va fi mutat inapoi aici.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nicul

3

• XAN77

1

• gabiz_ro

1

• pavcostel

1

Top autori în acest subiect

da, skype. poate era mai bine sa zic un telefon voip, dar deja suna prea complicat.Ideea ar fi sa nu mai stau legat de calculator prin intermediul firului de la casti. Bine ar fi sa-mi mearga placa de sunet independent de sunetul din casti.La keypad si la sonerie sa zic ca as putea renunta, ca pot sa formez din calc.Am vazut ceva pe internet gen adaptor usb-rj11, dar nu mi-am dat seama daca poate fi realizat artizanal.CEva idei?

Link spre comentariu

poate mai bine un handsfree bluetooth ar fi mai indicat

da, dar cat costa smecheria aia pe care o ti dupa ureche? plus ca banuiesc ca mai trebuie si o interfata cu calculatorul, ca n-am laptopdeci nici o idee?
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

o varianta ar fi sa-ti mai cumperi o placa de sunet (chiar si mai veke) , iar la ea sa legi un receptor de la un telefon defect.Cele doua fire de la microfon le legi la jack-ul pt microfon, celelate doua le legi la jack-ul Line Out.Si asa iti realizezi visul. :yawinkle: .Eventual montezi pe carcasa calculatorului un suprt pentru receptor. :smt003

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

am văzut de vânzare telefoane skype, pe usb, şi la 70 de lei!!!iar căştile bluetooth, în cazul în care n-ai deja pe placa de bază aşa ceva, pot fi foarte frumos conectate cu ajutorul unui adaptor usb-bluetooth... cu preţuri variind între 40 şi 150 de lei...(oricum, la numărul indecent de mare de conexiuni usb disponibile pe noile plăci de bază, devine tot mai evident că e singura soluţie mai la îndemână...)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări