Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Salut o achizitionare de placa video

Vizitator RzVn

Postări Recomandate

Vizitator RzVn

Salut am placa de baza ASUSTeK P5QD TURBO si vreau sa imi cumpar acum o placa video Sapphire Radeon HD7770 GHz Edition 1GB DDR5 128-bit Display port la 480 de lei si am un prieten care vinde o placa de la geforce 465 la un pret de 480 de lei, pe mine m-ar interesa daca placile video mi`s compatibile amandoua? si care ar fii mai buna ? Iar din cate am inteles as avea nevoie si de o sursa de cel putin de 500 kw ? Va multumesc frumos o zi buna sa aveti !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Matrixu

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

pe mine m-ar interesa daca placile video mi`s compatibile amandoua?

Compatibile in ce sens? Cu placa de baza? Vrei sa faci configuratie SLI? Pe placa ta de baza vad doar un slot PCI-Expres 16x v2.0, deci vei putea pune doar o placa video. Presupun ca ai vrut sa intrebi daca sunt compatibile cu placa de baza. :da Nu? Sunt compatibile ambele placi. Eu a-s merge pe Ge-Force, este tot 1 Gb DDR5, DirectX11, dar bate la performanta cealalta placa Sapphire, deoarece are magistrala pe 256 biti vs 128 la placa Sapphire. Geforce are Memory Bandwidth = 102.6 (GB/sec), iar Sapphire are Memory Bandwidth = 72 (GB/sec). Cu toate ca in cazul placii Sapphire ai frecventa memoriei mai mare decat la placa GeForce : Sapphire RADEON--->Memory Clock=4500 MHz, iar la GeForce 465--->Memory Clock=3206 MHz. Daca esti sigur pe prietenul tau, ca placa GeForce e buna 100%, atunci eu a-s alege-o pe aceasta. E mult mai rapida in jocuri, fiind pe 256 biti. Avantajul la placa Sapphire este doar faptul ca e noua si daca nu e Ok ti-o rezolva in garantie, dar ca performanta e mai slaba decat GeForce-ul. Conteaza mult si cine este producatorul placii. Sapphire face placi bune, dar daca ai norocul si placa GeForce este produsa de XFX, atunci clar ca GeForce-ul e cea mai buna alegere, doar sa fi sigur 100% ca placa e buna.Stima
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări