Vizitator RzVn Postat Mai 10, 2013 Partajează Postat Mai 10, 2013 Salut am placa de baza ASUSTeK P5QD TURBO si vreau sa imi cumpar acum o placa video Sapphire Radeon HD7770 GHz Edition 1GB DDR5 128-bit Display port la 480 de lei si am un prieten care vinde o placa de la geforce 465 la un pret de 480 de lei, pe mine m-ar interesa daca placile video mi`s compatibile amandoua? si care ar fii mai buna ? Iar din cate am inteles as avea nevoie si de o sursa de cel putin de 500 kw ? Va multumesc frumos o zi buna sa aveti ! Link spre comentariu
Matrixu Postat Mai 10, 2013 Partajează Postat Mai 10, 2013 pe mine m-ar interesa daca placile video mi`s compatibile amandoua?Compatibile in ce sens? Cu placa de baza? Vrei sa faci configuratie SLI? Pe placa ta de baza vad doar un slot PCI-Expres 16x v2.0, deci vei putea pune doar o placa video. Presupun ca ai vrut sa intrebi daca sunt compatibile cu placa de baza. Nu? Sunt compatibile ambele placi. Eu a-s merge pe Ge-Force, este tot 1 Gb DDR5, DirectX11, dar bate la performanta cealalta placa Sapphire, deoarece are magistrala pe 256 biti vs 128 la placa Sapphire. Geforce are Memory Bandwidth = 102.6 (GB/sec), iar Sapphire are Memory Bandwidth = 72 (GB/sec). Cu toate ca in cazul placii Sapphire ai frecventa memoriei mai mare decat la placa GeForce : Sapphire RADEON--->Memory Clock=4500 MHz, iar la GeForce 465--->Memory Clock=3206 MHz. Daca esti sigur pe prietenul tau, ca placa GeForce e buna 100%, atunci eu a-s alege-o pe aceasta. E mult mai rapida in jocuri, fiind pe 256 biti. Avantajul la placa Sapphire este doar faptul ca e noua si daca nu e Ok ti-o rezolva in garantie, dar ca performanta e mai slaba decat GeForce-ul. Conteaza mult si cine este producatorul placii. Sapphire face placi bune, dar daca ai norocul si placa GeForce este produsa de XFX, atunci clar ca GeForce-ul e cea mai buna alegere, doar sa fi sigur 100% ca placa e buna.Stima Link spre comentariu
Vizitator RzVn Postat Mai 10, 2013 Partajează Postat Mai 10, 2013 Mc fain asa ma gandeam si eu doar am vut sa mai intreb pe cineva sa fiu sigur . O zi buna ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum