Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sfat achizitionare amplificator

Postări Recomandate

Technics iasa din discutie ptr ca daca vad bine are final pe STK....Saba nu arata rau da mi se pare cam vechi.Uite un sony frumos care nu arata rau nici la interior:http://www.power-zone.ro/magazin/5543-a ... f-470.htmlhttp://www.hifi-pictures.net/amplifiers ... A-F470.htm

Arata foarte bine Sony-ul, dar eu sunt din Bucuresti si as vrea sa-l vad/aud inainte.Intr-adevar, boxele sunt de la o combina, de 40W, le voi inlocui in viitor si pe astea.
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 46
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

A sosit astazi amplificatorul.Dupa primele impresii, suna mult mai bine decat combina, pe boxele ei.Sunet mult mai clar, aerisit, se aud mai bine detaliile, imaginea stereo este mult mai reala (banuiesc ca tine si de separarea dintre canale) iar ca raspuns cred ca doar in inalte este o diferenta, sunt mult mai frumos conturate, mai "crisp" cum se spune.In mod clar boxele sunt mai bine puse in evidenta cu el. Aveam de gand sa le schimb, dar cred ca m-am razgandit!

Link spre comentariu

@bogdanc2011

Felicitarii :aplauze :aplauze :aplauze

Yamaha acela care ti l-am aratat si pe care l-am pus primu in lista, L-am ascultat chiar la persoana care ti la vandut fata de un Denon pma-920 si un Onkyo a-8670.

Si eu am avut aceasi impresie ca tine, suna mai bine ca denon la toate capotolele dar putintel mai slabut ca Onkyo.

Nu cred ca se poate gasi asa usor in bani aia 350 lei un amplificator care sa sune mai bine decat acel yamaha si sa fie lafel de calitativ ca piese dar si constuctie.

PS: l-am mai ascultat si comparativ cu un yamaha ax-870 - nu am sesizat nicio diferenta intre ele, desi schema este putin diferita.

Atasez si o poza cu ele facuta atunci cand le-am ascultat/testat.

Posted Image

Link spre comentariu

Evident că sînt diferenţe între amplifuri şi mai ales între firme, fiecare amplif merge corect doar cu lanţul audio şi accesoriile ptr care a fost proiectat. În alte sisteme poate suna mai bine sau mai prost. Ăsta e tot secretul şi ţine de politica firmei.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări