Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Motor

adrian98

Postări Recomandate

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adrian98

3

• costinium6

1

• Tita

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator Freigeboren

Salut,are cineva de pe aici niste motoare ca cel din imagine?

Ce intelegi prin "de pe aici"? :bataie ..Constanta ,..forumul EL, Ro? Daca ai un mag de pese electronice de genul "conex electronic" prin Constanta s-ar putea gasesti acolo cu cca 15 lei/buc dar trebuie sa intrebi inainte pt.ca au si unele ce functioneaza la 6 volti (al din poza functioneaza la 12 volti si are 5 poli. Daca ai nevoie urgenta , atunci cumperi un aspirator auto (modelul mic , portabil) (Metro,Carrefour, sau magazin de pese auto) cu 25-35 lei si il "eviscerezi". :sparge: :nebunrau: Atentie cand ii scoti turbina de plastic! :rade:
Link spre comentariu

Salut,are cineva de pe aici niste motoare ca cel din imagine?

Ce intelegi prin "de pe aici"? :bataie ..Constanta ,..forumul EL, Ro? Daca ai un mag de pese electronice de genul "conex electronic" prin Constanta s-ar putea gasesti acolo cu cca 15 lei/buc dar trebuie sa intrebi inainte pt.ca au si unele ce functioneaza la 6 volti (al din poza functioneaza la 12 volti si are 5 poli. Daca ai nevoie urgenta , atunci cumperi un aspirator auto (modelul mic , portabil) (Metro,Carrefour, sau magazin de pese auto) cu 25-35 lei si il "eviscerezi". :sparge: :nebunrau: Atentie cand ii scoti turbina de plastic! :rade:
Daca am spus de pe aici nu mka referam la comunitatea elforum? daca vroiam neeaparat din ct scriam din ct
Link spre comentariu

ce vrei sa faci cu el? am avut cateva sute dar le-am aruncat ca au ruginit. de la ce este?

Pt un rov subacvatic,am o competitie la vara
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări