adrian98 Postat Mai 9, 2013 Partajează Postat Mai 9, 2013 Salut,are cineva de pe aici niste motoare ca cel din imagine? Link spre comentariu
Tita Postat Mai 9, 2013 Partajează Postat Mai 9, 2013 Cauta aici:viewtopic.php?f=59&t=131271Are o gramada de motorase! Link spre comentariu
Vizitator Freigeboren Postat Mai 14, 2013 Partajează Postat Mai 14, 2013 Salut,are cineva de pe aici niste motoare ca cel din imagine?Ce intelegi prin "de pe aici"? ..Constanta ,..forumul EL, Ro? Daca ai un mag de pese electronice de genul "conex electronic" prin Constanta s-ar putea gasesti acolo cu cca 15 lei/buc dar trebuie sa intrebi inainte pt.ca au si unele ce functioneaza la 6 volti (al din poza functioneaza la 12 volti si are 5 poli. Daca ai nevoie urgenta , atunci cumperi un aspirator auto (modelul mic , portabil) (Metro,Carrefour, sau magazin de pese auto) cu 25-35 lei si il "eviscerezi". Atentie cand ii scoti turbina de plastic! Link spre comentariu
costinium6 Postat Mai 14, 2013 Partajează Postat Mai 14, 2013 ce vrei sa faci cu el? am avut cateva sute dar le-am aruncat ca au ruginit. de la ce este? Link spre comentariu
adrian98 Postat Mai 15, 2013 Autor Partajează Postat Mai 15, 2013 Salut,are cineva de pe aici niste motoare ca cel din imagine?Ce intelegi prin "de pe aici"? ..Constanta ,..forumul EL, Ro? Daca ai un mag de pese electronice de genul "conex electronic" prin Constanta s-ar putea gasesti acolo cu cca 15 lei/buc dar trebuie sa intrebi inainte pt.ca au si unele ce functioneaza la 6 volti (al din poza functioneaza la 12 volti si are 5 poli. Daca ai nevoie urgenta , atunci cumperi un aspirator auto (modelul mic , portabil) (Metro,Carrefour, sau magazin de pese auto) cu 25-35 lei si il "eviscerezi". Atentie cand ii scoti turbina de plastic! Daca am spus de pe aici nu mka referam la comunitatea elforum? daca vroiam neeaparat din ct scriam din ct Link spre comentariu
adrian98 Postat Mai 15, 2013 Autor Partajează Postat Mai 15, 2013 ce vrei sa faci cu el? am avut cateva sute dar le-am aruncat ca au ruginit. de la ce este?Pt un rov subacvatic,am o competitie la vara Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum