Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplificator audio 2 x 250 - 350 w pe 8 ohm

Postări Recomandate

• Răspunsuri 75
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Foloseste schema de mai jos si o sa reusesti. Este la fel ca schema ta doar ca spre deosebire de schema ta, cea de mai jos are numerotat fiecare pin al integratului si asa o sa-i identifici mai usor. Sper ca de data asta o sa te descurci.

Posted Image

Link spre comentariu

Salut, :cry: :cry: Surprizaaaa, nu merge, se aude un zumzait tare cand il alimentez la 12 volti... am pus o boxa de la sistem de 3ohm. :cry: :cry: :bataie sunt chiar prost, cea mai simpla schema nu am putut sa o fac.. mdaSa va pun cateva poze.Am facut pe o cutie cablaju, nu am gasit in ziua aceea placa de test doar la 120 de ron din aia mare..Uff, sfatuiti ma ce sa fac?Merci

post-44320-139829634158_thumb.jpg

post-44320-139829634163_thumb.jpg

post-44320-139829634168_thumb.jpg

post-44320-139829634173_thumb.jpg

post-44320-139829634177_thumb.jpg

Link spre comentariu

Uff, sfatuiti ma ce sa fac?

Mie unul nu prea imi place cum arata acel "cablaj". Cam era si de asteptat sa se auda cum zici tu ca se aude. Va trebui sa-i faci un cablaj mai ingrijit cu trasee cat mai scurte.
Link spre comentariu

slashlinux iti dau eu o mana de ajutor

Ia uita-te in arhiva de mai jos si spune-mi daca iti place cablajul ala

Pana prinzi tehnica cu manufacturatul de cablaje ma ofer eu sa iti corodez un cablaj si ti-l trimit gratis, tu decat ii plantezi componentele si ii dai drumul :da

Si eu am fost incepator si stiu cum e

Ce zici, iti fac cablajul?

Link spre comentariu

Sfatul meu este sa te lasi de carton"(nu este bun :cry: mai ales in amplificatoare)!

Dupa ce iti termini proiectul cu TDA2005 si doresti sa-ti faci altceva ai 2 variante:

1) iti corodezi singur cablajele;

2) iti cumpari niste cablaje perforat si iti faci cirtuitele pe ele(seamana cu cartonul");

https://www.google.ro/search?q=prototyp ... 77#imgrc=_

Daca nu prea te pricepi la lipituri pe cablaje" uite un videoclip bun:

Si un topic :

viewtopic.php?f=214&t=88901

Bafta!

Link spre comentariu

Bun. Vad ca ai colo si niste LED-uri.Ce cauta ele acolo ? Stii cum au ele pinii ? Adica le-ai pus corect ? Ai bagat si muzica ? Muzica se aude de vreun fel ? Nu stim nimic despre sursa de alimentare, cum e facuta , din ce ? Ar mai fi ceva.... In schema de ce C5 si C7 sunt pusi in serie cu reactia negativa a intrarii de minus si nu inseriate cu R3 , R5 ?

Link spre comentariu

Salut @maxente, cablajul facut de tine vad ca este ok, dar nu prea inteleg ceva, la pinul 9 al tda2005 acolo e un condensator nepolarizat 0.1 uF si tu mi-ai pus in condensator polarizat pe circuit? Am dreptate sau nu?M-am ametit de tot :cry: Daca va uitati pe schema desenata de mine am legat circuitul minus la borna minus(-) si Vs la borna (+)(Am un transformator de la 220v la 12 V, 6V, 3V, 1.5V.Merci

post-44320-13982963424_thumb.png

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări