Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplificator audio 2 x 250 - 350 w pe 8 ohm

Postări Recomandate

• Răspunsuri 75
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Salut,De ce sa nu arunc nimic din sursa aceea? imi este folositoare? mai am 5 acasa si bune si reparate de mine..( doar schimbati condensatorii).Mai am si placi video acasa cu radiatoare mult mai groase, as putea sa pun unul din acela.Apropo, din ce material sunt facute aceste radiatoare?Merci

Link spre comentariu

Cu putin noroc am reparat-o, erau doar condensatorii umflati pe care i-am schimbat, siiiiiiiiiiiii ca sa vezi @retrosong, a functionat, nu m-am dat pe acest forum ca sunt maestru sau ca, cunosc foarte bine piesele, oricum , in acest subiect nu scrie despre ce am reparat si ce nu, doar cativa oameni super de gasca care ma invata sa imi construiesc un mic amplificator si sa inteleg cum functioneaza. :nas:

Link spre comentariu

Radiatoarele in cele mai multe cazuri sunt din aluminiu. La TDA2005-ul tau ar fi bine ca radiatorul sa fie mai gros (dar nu neaparat mai mare ca dimensiuni, ca volum) si cu cat mai multe lamele. Daca ai pasta termoconductoare de la procesoare iti va folosi pusa intre CI si radiator. Daca evenutal pasta este argintie, cu argint, atunci e si mai bine.

Link spre comentariu
Vizitator ionutzz

Salutare, trebuia sa te duci la Superelectronic 2000 (scuze pt. reclama),este tot langa conex pe maica domnului si costa 2,5 lei.

Link spre comentariu

Salut,O sa va pun 2 poze cu TDA2005 s , problema este ca nu stiu care pin trebuie sa le leg , care e + - care duce catre IN1 si IN2 catre OUT1 si OUT 2.Puteti sa ma ajutati va rog mult?

Eu te rog sa apelezi la cineva care se pricepe la chestii de astea .Tu mai ai muuuuuult de invatat.Incearca la incepatori.Nu este cazul sa postezi aici.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări