Vizitator bebepolizu1 Postat Mai 9, 2013 Partajează Postat Mai 9, 2013 Un electronist cu experienta care sa ma ajute sa fac un sistem de bruiaj personalizat. Ma puteti contacta prin PM sau aici, pe forum. Totul fiind contracost, bineinteles. Link spre comentariu
validae Postat Mai 9, 2013 Partajează Postat Mai 9, 2013 Credeti ca va risca cineva sa-si puna pielea-n bat pentru asa ceva ?.E ilegal, poate fi depistat prin radiolocatie si consecintele ..... :sparge:Uneori si eu mi-as dori un dispozitiv gen EMP care sa opreasca instant unele celulare din care rasuna manele, dar m-am gandit ca poate face rau si unora nevinovati, asa ca ....... Link spre comentariu
mila Postat Mai 9, 2013 Partajează Postat Mai 9, 2013 Si eu as dori un emp care sa puna la pamant toate sursele in comutatie si becurile economice...cat si pe politicienii din orice partid.Desi nu are legatura cu subiectul intreb aici, cu ce materiale si prin ce tehnologii se produc majoritatea surselor de energie ecologica? Link spre comentariu
yo9hrb Postat Mai 9, 2013 Partajează Postat Mai 9, 2013 Din pacate, bruiajul nu este legal. Topic closed. Link spre comentariu
Postări Recomandate