Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Transmitere de date intre 2 PLC-URI CPU 315-2DP

Vizitator Popescu_Maria

Postări Recomandate

Vizitator Popescu_Maria

Cum as putea sa aflu valoarea unei intrari (I5.3), aflata in PLC1, pentru Plc2.Vreau sa folosesc aceea intrare in codul programului din PLC2.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Elef

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

1.Coumnicatie pe MPI.2.Comunicatie pe Profibus DP - parca unul din CPU-uri trebuia pus ca sclav DP.3.Daca exista CP342 atunci merge si pe Profibus.4.Cea mai simpla metoda: trage o sarma pana la o intrare de la al doilea PLC - aici s-ar putea sa fie nevoie de separare galvanica.

Link spre comentariu
Vizitator Popescu_Maria

1.Coumnicatie pe MPI.2.Comunicatie pe Profibus DP - parca unul din CPU-uri trebuia pus ca sclav DP.3.Daca exista CP342 atunci merge si pe Profibus.4.Cea mai simpla metoda: trage o sarma pana la o intrare de la al doilea PLC - aici s-ar putea sa fie nevoie de separare galvanica.

Pe MPI cu "DEFINE GLOBAL DATA" cum ar trebui sa procedez? Dau sa inchid fereastra si imi cere sa salvez schimcarile, dar apoi primesc mesaj de eroare "The specified file D:\Documents andSettings\admin\Desktop\mari\Inc_cupt\Inc_Cuptor\MPI(1).gdtcould not be opened.".Asta a fost salvarea veche, acum il am salvat in alt fisier.Ce ar trebui sa fac?
Link spre comentariu
Vizitator Popescu_Maria

Pe MPI cu "DEFINE GLOBAL DATA" cum ar trebui sa procedez? Dau sa inchid fereastra si imi cere sa salvez schimcarile, dar apoi primesc mesaj de eroare "The specified file D:\Documents andSettings\admin\Desktop\mari\Inc_cupt\Inc_Cuptor\MPI(1).gdtcould not be opened.".Asta a fost salvarea veche, acum il am salvat in alt fisier.Ce ar trebui sa fac?
Trebuie descarcate configuratia din global data in ambele PLC? Mai trebui descarcat altceva?
Link spre comentariu
Vizitator Popescu_Maria

Trebuie descarcate configuratia din global data in ambele PLC? Mai trebui descarcat altceva?
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări