Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

identificare amplificator

Postări Recomandate

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Dupa fotografii este imposibil ca cineva sa te poata ajuta. Doar daca ai norocul ca cel care l-a facut sa frecventeze forumul si sa-si recunoasca lucrarea. Incearca sa identifici prin masurare daca tranzistorii finali sunt bipolari sau FET, masoara tensiunea cu care e alimentat etajul final si postez-o aici. Ar fi util sa dai si niste detalii despre transformatoare(dimensiunile miezului eventual diametrul sarmei din secundar si din primar-daca le poti masura).

Link spre comentariu

UCE pentru acele MJ15003 si MJ15004 e de 140V deci 2x80V nu ar fi o alimentare sigura. Ar fi de preferat ca Uce sa fie mai mare decat tensiunea de alimentare deci in cazul acesta ar fi mai sigura o tensiune de alimentare de vreo 2x65V.Cu 2x65V ai vreo 230W RMS in 8 ohmi. Bineinteles daca sursa nu are cadere mare in sarcina maxima.

Link spre comentariu

Filtrajul e cam subtirel. Ma refer la valoare si nu la calitatea condensatorilor. Aspectul exterior nu e cine stie ce, concurenta amplificatoarelor la mana a doua gen Yamaha, Onkyo etc e mare, cererea pe piata e foarte mica, bani nu prea sunt, este homemade, etajul din stanga are o portiune innegrita si chiar daca functioneaza inseamna ca ceva nu e in regula. Pe de alta parte carcasa este destul de generoasa, e probabil modu.s.h.o.p 3U 450x400mm astfel ca doar ea a costat vreo 450 de lei.Cat ar face insa amplificatorul mi-e destul de greu sa-ti spun. Daca vrei sa-l vinzi pune-l aici sau pe site-uri specializate in asa ceva, pune un pret pe care l-ai dori tu. Daca nu e nimeni interesat mai lasi din pret si tot asa. Eu am vandut foarte greu un Onkyo in conditiile in care arata de 9din10 si pretul era cu 30% mai jos decat orice pret gasit pe net.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări