iuli09 Postat Mai 9, 2013 Partajează Postat Mai 9, 2013 este posibila "decodarea" unui receiver pe care il am de pe vremea cand avem semnal de la AKTA pentru a putea functiona cu o cartela Focus Sat ? ideea este ca mi-au ramas doua receivere de pe vremea cand eram "pe AKTA" , plus unul mai vechi de la nici nu mai stiu care furnizor si as vrea sa folosesc unul dintre ele pentru a-l folosi in sistem "loop" pentru receptie la doua televizoare . Link spre comentariu
filypvas Postat Mai 11, 2013 Partajează Postat Mai 11, 2013 Ce model de Receptoare ai de la AKTA ????..probabil Kaon K-E 2220 CPoti prinde canale FTA de pe anumiti sateliti ..... Link spre comentariu
japan Postat Mai 11, 2013 Partajează Postat Mai 11, 2013 este posibila "decodarea" unui receiver pe care il am de pe vremea cand avem semnal de la AKTA pentru a putea functiona cu o cartela Focus Sat ? ideea este ca mi-au ramas doua receivere de pe vremea cand eram "pe AKTA" , plus unul mai vechi de la nici nu mai stiu care furnizor si as vrea sa folosesc unul dintre ele pentru a-l folosi in sistem "loop" pentru receptie la doua televizoare .Buna ziua ce sistem de cartela folosea AKTA, viaccess sau conax. Focus sat stiu ca merge pe conax. Daca ati folosit AKTA combinat cu sistemul conax sigur va merge si in combinatie cu Focus. O zi buna. Link spre comentariu
iuli09 Postat Mai 14, 2013 Autor Partajează Postat Mai 14, 2013 la AKTA foloseam un receiver Globo 7010 CX iar cardul era viaccess . http://images8.okr.ro/serve/auctions.v7 ... 00_700.jpg Link spre comentariu
filypvas Postat Mai 15, 2013 Partajează Postat Mai 15, 2013 Ca sa poti vedea si altele ia de aici softul si restul ... http://crosat.us/upload/ Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum