Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ajutor amplificator NORTON N300

Postări Recomandate

Salutare colegi. am primit o solicitare de la cineva pentru un schimb, sa imi dea un amplificator norton n300 in schimbul unor boxe. din poze ar arata cam asa: http://postimg.org/image/3wovc3id5/ as avea rugamintea daca a auzit cineva despre acest amplificator, stie ceva, a avut in exploatare sau cunoaste ce caracteristici are si poate sa imi dea si mie o indicatie ar fi binevenita. eu am cautat pe google dar nu am gasit absolut nimic. multumesc mult.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Inainte de anii 2000 , i-am cunoscut pe asociatii de la Norton...Gabi , Sorin si " Pompierul din Chitila " . Oameni de buna calitate , comunicativi si creativi , au realizat primul " moving head " din Romania , dupa stiinta mea .Cu foarte mult inaintea altor tari asa zis " smechere " !Produsele lor erau un optim de raport calitate-pret , un echivalent romanesc la " chinezismele " din zilele noastre .Nu erau produse de lux , dar satifaceau parametrul " suficienta " . Nu erau cele mai performante de pe piata , existand in acea perioada in Romania si alte alte firme , cu produse superioare , gen Menadi sau Electrobox ( Sinus ) Oradea etc .Daca ai posibilitatea , ataseaza imagini cu detalii constructive !

Link spre comentariu
Vizitator sound solutions

Victor faci o confuzie Norton (Franta) cu NOTTON (Romania) (= Gabi & Costel la inceput ,din 97 a aparut si Notton 93 ,gasca din Chitila e alta firma - Blitz, si ai dreptate cei de la Notton au produs primele efecte de lumini din Romania ,au inceput in 91, in 98 primul moving head ,sunet au produs intre 1997 si 2006 ,erau produse bune ,nu le poti compara cu cele chinezesti )Ampliful din foto este produs in Franta probabil,ca numai pe la ei apare si il dau la 300W,dar nu zic daca este 2x 150 sau 2 x 300

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări