Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Voi redeschide subiectul cand vor aparea chestii concrete. M

Postări Recomandate

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Eu credeam ca ma aflu pe un forum democratic.Orice om are dreptul la libertatea gindirii,exprimarii.

Din pacate esti pe un forum democratic. Pe formuri oricine poate zice orice chiar daca nu transmite nimic. Teoretic toata lumea trebuie sa respecte regulamentul dar ... cui ii pasa daca chiar il citeste. Democratia nu e o societate perfecta ci doar un compromis (deocamdata) acceptat. Tu poti scrie oricui, respectand legile tarii in care te afli, si acea persoana are dreptul sa-ti raspunda sau nu. In acelasi timp democratia da si celorlalti drepturi si asta creeaza niste nemultumiri si conflicte pentru ca ceilalti ar putea sa nu fie de acord cu cei spui sau crezi tu. Apoi se ajunge la vot sau balacareala. Dar viata merge mai departe. Democratia ne da iluzia ca suntem egali dar nu-i absolut deloc asa. Cred ca Einstein spunea(nu ma injurati daca nu-i asa pentru ca nu sunt sigur) ca egalitatea exista doar in matematica.O seara buna. :dans:Mii de scuze. Imi dau seama ca mesajul meu este off topic asa ca rog un moderator sa mi-l stearga daca asa considera. :da
Link spre comentariu

ok, subiect inchis, daca nu va puteti controla.Se va redeschide cand se va posta la subiect.

"redeschide cand se va posta la subiect" - Unde se va posta la subiect ? aaa in "subiect inchis"....i-am trimis mesaj privat sa redeschida topicul si nu am primit niciun rapsuns.
Link spre comentariu

Nu sunt obligat sa raspund la orice mesaj privat, chiar daca sunt moderator.Forumul nu e democratic, e proprietate privata. Nu va impacientati, nu e a mea, eu doar fac curat cand am timp.Aveti de postat ceva la obiect? Nu, dar presimt ca veti face scandal. Sorteh nu are decat sa imi ceara deschiderea topicului cand va avea ceva de anuntat.Ce v-ati inteles cu el nu e de interes public.Nu mai deschideti topicuri de acest gen ca le sterg direct.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări