Vizitator spiridonmiclea Postat Mai 8, 2013 Partajează Postat Mai 8, 2013 salutare. am si eu o probleme, la o pompa s-a ars bobinajul statorului,am ales sa schimb statorul cu unul de la un motor de aspirator, probleme e ca la motorul de pompa rotorul e cu magnet permanent, iar la statorul de la aspirator are borne ptr carbuni, cum fac legaturile, eu am legat bornele ce vineau la carbuni intre ele si am pus o tensiune de 24v la celelalte doua ,rotorul dadea sa se invarta,fac asa si la 220v sau mai trebuie ceva? Link spre comentariu
zal Postat Mai 8, 2013 Partajează Postat Mai 8, 2013 E total greşit, n-am mai auzit aşa ceva. Fără bobinajele rotorului, bobinele statorului vor fi supravoltate şi vor lua foc. În plus, un motor de aspirator nu e făcut să meargă decît un timp scurt şi trebuie răcit forţat.Schimbă motorul cu totul. Link spre comentariu
vera Postat Mai 13, 2013 Partajează Postat Mai 13, 2013 Pt. pompe, daca nu-s chinezarii , se gasesc bobine de stator, gata facute. Daca nu gasesti pt. tipul tau de motor, cel mai bine este sa te adresezi unui bobinator. Sanatate Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum