Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

frecventiometru si generator de semnal

Vizitator

Postări Recomandate

intro nr mai vechi al revistei conexclub a fost prezentata o aplificatie numita Frectentiometru, generator de semnal-interfata pt PC. aplicatia este bazata pe microcontrolerul PIC 16F628. eu nu am acest microcontroler dar am PIC16F84A-04. s poate folosi acesta pe care il am fara nici o odificare asupra programului??? generatorul de semnaleste 1.2khz.....200khz.aplicatia este prezentata in nr 3/2006 al revistei conexclub.va rog ajutatima

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• XAN77

3

Zile populare

Top autori în acest subiect

pai ce quartz este folosit in schema din conexclub ca picu tau merge la maxim 4 MHz ...si sunt mai multe diferente intre ele. Se foloseste comparatorul din 16F628 ? are hexu mai mult de 1K ca 16F84 are doar 1K fata de 2K la celalalt ... daca totu e favorabil cu putin noroc cred ca merge dar la programare sa alegi picul tau evident . Totusi nu inteleg de ce nu iei un 16F628 e si mai ieftin si mai poti baga ceva functii in el ca are flashu mai mare, asta daca te bagi la programare .

Link spre comentariu

neeeeeeeeeeeeee, picu ala merge la 20 MHz, :smt003 m-am uitat inaintea ta, sa nu zica lumea ca nu ajutam si noi pe aici, in plus foloseste si comunicarea rs232 care la 16F628 e nativa, hardware dar la 16F84 doar prin rutine software ar merge.. Teoretic merge si cu picu tau dar doar daca iti rescri tu tot programu :smt003 nu face nu ? asa ma gandeam si eu, mai bine iti iei 628-ul

Link spre comentariu

ma scuzi daca team derutat, nu merge man . sorryam verificat, softul are doar 500 de cuvinte deci juma de kil, problema e cu RS232-ul si quartzul. Dar e semn bun, ca se mai pot baga chestii pe langa softu ala .mOricum trebuie sati iei un 16F628 .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări