Vizitator Postat August 7, 2006 Partajează Postat August 7, 2006 intro nr mai vechi al revistei conexclub a fost prezentata o aplificatie numita Frectentiometru, generator de semnal-interfata pt PC. aplicatia este bazata pe microcontrolerul PIC 16F628. eu nu am acest microcontroler dar am PIC16F84A-04. s poate folosi acesta pe care il am fara nici o odificare asupra programului??? generatorul de semnaleste 1.2khz.....200khz.aplicatia este prezentata in nr 3/2006 al revistei conexclub.va rog ajutatima Link spre comentariu
XAN77 Postat August 7, 2006 Partajează Postat August 7, 2006 pai ce quartz este folosit in schema din conexclub ca picu tau merge la maxim 4 MHz ...si sunt mai multe diferente intre ele. Se foloseste comparatorul din 16F628 ? are hexu mai mult de 1K ca 16F84 are doar 1K fata de 2K la celalalt ... daca totu e favorabil cu putin noroc cred ca merge dar la programare sa alegi picul tau evident . Totusi nu inteleg de ce nu iei un 16F628 e si mai ieftin si mai poti baga ceva functii in el ca are flashu mai mare, asta daca te bagi la programare . Link spre comentariu
XAN77 Postat August 7, 2006 Partajează Postat August 7, 2006 neeeeeeeeeeeeee, picu ala merge la 20 MHz, :smt003 m-am uitat inaintea ta, sa nu zica lumea ca nu ajutam si noi pe aici, in plus foloseste si comunicarea rs232 care la 16F628 e nativa, hardware dar la 16F84 doar prin rutine software ar merge.. Teoretic merge si cu picu tau dar doar daca iti rescri tu tot programu :smt003 nu face nu ? asa ma gandeam si eu, mai bine iti iei 628-ul Link spre comentariu
Vizitator Postat August 7, 2006 Partajează Postat August 7, 2006 deci pan la urma merge sau nu?? Link spre comentariu
XAN77 Postat August 7, 2006 Partajează Postat August 7, 2006 ma scuzi daca team derutat, nu merge man . sorryam verificat, softul are doar 500 de cuvinte deci juma de kil, problema e cu RS232-ul si quartzul. Dar e semn bun, ca se mai pot baga chestii pe langa softu ala .mOricum trebuie sati iei un 16F628 . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum