Vizitator nick_bond Postat Mai 7, 2013 Partajează Postat Mai 7, 2013 Va rog, imi puteti da o schema a unui redresor pentru o baterie de 12V pentru masina, de preferat cat mai simpla. Link spre comentariu
Vizitator flashboy Postat Mai 7, 2013 Partajează Postat Mai 7, 2013 Asa ceva cautam si eu azi. Numa ca nu as dori sa fie la 220 v ci la o tensiune intre 30-40 v. Este posibil sa incarca o baterie auto cu o asemenea tensiune ?? Link spre comentariu
zal Postat Mai 7, 2013 Partajează Postat Mai 7, 2013 Păi, tot reţeaua de 220V e sursa primară de energie din care vei transforma acei 30-40 volţi de care vorbeşti.Sigur că se poate face un redresor (mai corect spus încărcător), doar că diferenţa cam mare de tensiune se va traduce prin multă căldură disipată, deci radiator mare ptr elementul regulator (trz bipolare, moş-feţi...). Link spre comentariu
leo 17 Postat Mai 7, 2013 Partajează Postat Mai 7, 2013 Subiectul mesajului: Redresor pentru baterie auto 12V Va rog, imi puteti da o schema a unui redresor pentru o baterie de 12V pentru masina, de preferat cat mai simpla. mai simplu decat un transformator si o punte redresoare, Link spre comentariu
Dr.L Postat Mai 7, 2013 Partajează Postat Mai 7, 2013 Conform ultimelor cercetari, regulamentul e inca in vigoare. Link spre comentariu
Postări Recomandate