Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

invertor sudura FIDATY 1400 eps

Phaeton

Postări Recomandate

salut,caut schema dela acest invertor de ceva timp,nu am reusit,poate stie cineva o schema si e amabil,aparatul a fost scapatat dela 2-3m si bagat in priza,a refuzat sa sudeze,dus la reparat a bubuit si a ajuns la mane cu IRFP460 4buc spulberate plus placuta de comanda din ceramica, nefuctionala,are 2ci unul e LM324 al 2-lea ceva cu 91,pe spate scrie LDC 2000 DS/23,cu multumiri!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Phaeton

2

• andreivlad1999

2

• cipriyan123

1

Top autori în acest subiect

Din cate stiu eu producatorul italian al invertorului Fidaty, pe numele lui EP Systems, a dat faliment si a inchis fabrica. Nu a putut sa lupte cu chinezii si sa aiba calitate buna la preturi joase.Deci o sa-ti fie foarte greu sa gasesti "placuta de ceramica". Incearca sa iei legatura cu userul cyprian123, trimite-i niste poze cu placuta cu pricina. Poate ai noroc si firma la care lucreaza mai are ceva pe stoc.

Link spre comentariu

banuiesc ca acest invertor este din familia SWI145-165(astea folosesc hibridul LDC2000).oricum,modulul LDC2000 stiu ca nu se mai fabrica si a fost inlocuit cu LDC4000(CU CARE SE POATE INLOCUI DIRECT).numai acest modul costa undeva la 24-28 euro fara tva...driverele mos sunt cu tranzistorii D45H8?daca esti interesat sa-l repari,ma poti contacta....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări