Phaeton Postat Mai 7, 2013 Partajează Postat Mai 7, 2013 salut,caut schema dela acest invertor de ceva timp,nu am reusit,poate stie cineva o schema si e amabil,aparatul a fost scapatat dela 2-3m si bagat in priza,a refuzat sa sudeze,dus la reparat a bubuit si a ajuns la mane cu IRFP460 4buc spulberate plus placuta de comanda din ceramica, nefuctionala,are 2ci unul e LM324 al 2-lea ceva cu 91,pe spate scrie LDC 2000 DS/23,cu multumiri! Link spre comentariu
andreivlad1999 Postat Mai 7, 2013 Partajează Postat Mai 7, 2013 Din cate stiu eu producatorul italian al invertorului Fidaty, pe numele lui EP Systems, a dat faliment si a inchis fabrica. Nu a putut sa lupte cu chinezii si sa aiba calitate buna la preturi joase.Deci o sa-ti fie foarte greu sa gasesti "placuta de ceramica". Incearca sa iei legatura cu userul cyprian123, trimite-i niste poze cu placuta cu pricina. Poate ai noroc si firma la care lucreaza mai are ceva pe stoc. Link spre comentariu
cipriyan123 Postat Mai 8, 2013 Partajează Postat Mai 8, 2013 banuiesc ca acest invertor este din familia SWI145-165(astea folosesc hibridul LDC2000).oricum,modulul LDC2000 stiu ca nu se mai fabrica si a fost inlocuit cu LDC4000(CU CARE SE POATE INLOCUI DIRECT).numai acest modul costa undeva la 24-28 euro fara tva...driverele mos sunt cu tranzistorii D45H8?daca esti interesat sa-l repari,ma poti contacta.... Link spre comentariu
andreivlad1999 Postat Mai 8, 2013 Partajează Postat Mai 8, 2013 Asa e. Fidaty este seria SWI de la Tehnoweld. Link spre comentariu
Phaeton Postat Mai 8, 2013 Autor Partajează Postat Mai 8, 2013 am aflat al 2-lea ci L991AD un pwm cu Vc la 300Vdc. ma intereseaza schema,vreau sa-l repar! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum