Vizitator kire Postat August 7, 2006 Partajează Postat August 7, 2006 Am respectivul difuzor si vreau sa-i fac o incinta. L-am avut initial intr-un bassreflex nu f grozav iar acum il am in compresie. Am crezut k imi va placea mai mult in compresie da nu a fost asa. Vreau sa-l fac din nou in bass-reflex. DAR... In ".pdf-ul" atasat difuzorului ei recomanda un volum de 30 de litri (asa am avut incinta initiala). Tot la GZ pe site la sectiunea subwoofere cu incinta, apare intr-o cutie de 32 de litri. :chior: http://www.ground-zero-audio.com/english/06_rb10bt.htm Si in WINISD am selectat difuzorul si i-a calculat o incinta de vreo 36 de litri acordata la vreo 30 de herti. Nu stiu care ar fi mai "corecta". Si as vrea sa incerc sa-l folosesc si in casa sa vad dc imi place cum se aude. Problema e ca nu stiu cum sa-i fac cutia. Adica portul de BR sa fie pe aceasi parte cu difu? Sau sa-l fac cu difuzorul orientat spre podea cum am vazut multe altele......... Tind spre o cutie cubica. In masina pot sa-l asez cum o fi ca pana la urma ii gasesc eu o pozitie buna. In legatura cu portul BR cum e recomndat? cu tub sau cu "fanta" facut din pereti? Link spre comentariu
FIXVID Postat August 7, 2006 Partajează Postat August 7, 2006 nu cred ca vei sesiza vreo diferenta intre incinte de 30l,respectiv 36l :toimonster: totusi, eu as face ultimul in legatura cu incinta, ar fi bine daca o faci paralelipipedica sau trapezoidala fara sa pui difuzorul spre podea ... mai bine il pui pe fata incinteiforma si pozitia portului nu are influenta asupra sunetului, dar e mai usor sa bagi un tub decat sa faci o fanta din pal Link spre comentariu
Vizitator TheOne Postat August 9, 2006 Partajează Postat August 9, 2006 asa este diferenta intre 30L si 36L nu o sa simti .... incearca pe la 40-45L acordata pe la 35-38Hz :rolleyes: porturi cat mai mari ca diametru insa fi atent sa nu le faci mai lungi de 1m :smt001 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum