Vizitator soory Postat Mai 7, 2013 Partajează Postat Mai 7, 2013 Va salut pe toti! Am o rugaminte :are cineva in folosinta un osciloscop de la HANTEK :DSO 1152S ? Ma intereseaza cum se comporta in exploatare . Multumesc ! Link spre comentariu
Vizitator soory Postat Mai 7, 2013 Partajează Postat Mai 7, 2013 Ma interseaza daca l-a folosit cineva mai mult timp si cum se comporta in timp, acesta avand functie de osciloscop si de multimetru ;daca functioneaza asa cum il descrie producatorul.Este totusi fabricat in CHINA. Link spre comentariu
gauss Postat Mai 7, 2013 Partajează Postat Mai 7, 2013 Mai mult timp e relativ . Daca tine 20 de ani ca Fluke ... mai dureaza pana aflam . China a intrat tarziu in " carti " . Inteleg din raspuns ca s-ar suspecta o comportare cu probleme din faptul ca e si osciloscop si multimetru ? Nu vad motivul . Daca e bine facut ... Iar invoc pe Fluke , scopmetrele de la ei au ambele functiuni . Si merg f. bine . Asta cu fabricat in China e adevarat . Si mai adevarat e ca e conceput in China . Aici ar putea fi o problema . Din ce am mai auzit , problema e ca unele functioneaza bine , altele au diferite probleme . Nimic sistematic , asta inseamna ca mai e de lucru la ele . Sau raman asa ... garantia sa treaca ... poate nu sant gandite sa dureze prea mult , sau sa fie folosite intensiv , ca scule profesionale . Cat dai , atata face ... Asta e din Romania . Si pana acum , s-a cam adeverit . Link spre comentariu
Vizitator soory Postat Mai 7, 2013 Partajează Postat Mai 7, 2013 Totusi pe mine m-ar interesa cava mai concret.Multumesc! Link spre comentariu
gauss Postat Mai 7, 2013 Partajează Postat Mai 7, 2013 Am incercat sa sugerez ca e si o chestie de noroc , altfel nu-mi explic comportamentul diferit al unor exemplare din aceeasi marfa . E valabil la produsele Hantek . Cauta pe forumuri de-afara . Eu am considerat asta o informatie valoroasa . Daca nu e ... cu parere de rau . Probabil astepti altceva . Poate mai posteaza si alti useri ... Link spre comentariu
Vizitator soory Postat Iulie 25, 2013 Partajează Postat Iulie 25, 2013 Salutare!Acum 3 luni am achizitionat in sfarsit instrumentul la suma de 3200 lei si utilizand-ul, i-am testat toti parametrii si pot sa ma declar multumit de ceeace face.Cei ce sunt curiosi sau vor sa -l achizitioneze pot sa trimita MP si le voi raspunde.MERITA!!! Link spre comentariu
q_acdc Postat Iulie 25, 2013 Partajează Postat Iulie 25, 2013 Mai mult timp e relativ . Daca tine 20 de ani ca Fluke ... mai dureaza pana aflam . China a intrat tarziu in " carti " . Inteleg din raspuns ca s-ar suspecta o comportare cu probleme din faptul ca e si osciloscop si multimetru ? Nu vad motivul . Daca e bine facut ... Iar invoc pe Fluke , scopmetrele de la ei au ambele functiuni . Si merg f. bine . Asta cu fabricat in China e adevarat . Si mai adevarat e ca e conceput in China . Aici ar putea fi o problema . Din ce am mai auzit , problema e ca unele functioneaza bine , altele au diferite probleme . Nimic sistematic , asta inseamna ca mai e de lucru la ele . Sau raman asa ... garantia sa treaca ... poate nu sant gandite sa dureze prea mult , sau sa fie folosite intensiv , ca scule profesionale . Cat dai , atata face ... Asta e din Romania . Si pana acum , s-a cam adeverit .Majoritatea aparatelor Fluke sunt produse de firma Shenzhen Huayi Instrument Technology Co Ltd!(precum si unele aparate Mastech ,exemplu ar fi 8218) Link spre comentariu
almarghi Postat Iulie 29, 2013 Partajează Postat Iulie 29, 2013 Majoritatea aparatelor Fluke sunt produse de firma Shenzhen Huayi Instrument Technology Co Ltd!(precum si unele aparate Mastech ,exemplu ar fi 8218)eu am un 199c facut in olanda (din2005). cred ca se fac in mai multe locuri Link spre comentariu
bogdan546 Postat Iulie 30, 2013 Partajează Postat Iulie 30, 2013 eu stiu ca hantek-urile au probleme la partea osciloscop La frecvente peste 1Mhz sincronizarea lasa de dorit Link spre comentariu
almarghi Postat Iulie 31, 2013 Partajează Postat Iulie 31, 2013 greu de crezut ca un osciloscop de 150 M (mai ales digital) nu sincronizeaza peste 1 M. Link spre comentariu
bogdan546 Postat August 1, 2013 Partajează Postat August 1, 2013 ar fi util un film sa se vada comportarea osiloscopului la semnale cu frecventa peste 1Mhz In afara de Rigol toate au problema prezentata aici -uSku1G4M6w Link spre comentariu
liviu_mad Postat August 11, 2015 Partajează Postat August 11, 2015 Salutare!Acum 3 luni am achizitionat in sfarsit instrumentul la suma de 3200 lei si utilizand-ul, i-am testat toti parametrii si pot sa ma declar multumit de ceeace face.Cei ce sunt curiosi sau vor sa -l achizitioneze pot sa trimita MP si le voi raspunde.MERITA!!! cum se comporta dupa 2 ani daca il mai ai? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum