Gh Dorian galenistul Postat Mai 20, 2015 Partajează Postat Mai 20, 2015 Nu stiu daca este nimerit sa scriu asta aici, dar as vrea sa stiu daca este o modalitate simpla prin care poti sa iti confectionezi o pereche de casti . Link spre comentariu
hpavictor Postat Mai 20, 2015 Partajează Postat Mai 20, 2015 (editat) Cauta toate cartile editate de la inceputul carierei de " publicist " a celui care a fost maestrul tuturor in popularizarea electronicii la nivel de mase , Domnul George Dan Oprescu , in special " Construiti un difuzor " un manual deosebit de util pentru initierea in DIY , iar cu prietenul tau Google Search vei gasi mai multe metode de realizare a traductoarelor audio , de la variante cu paleta libera sau cu membrana , in varianta piezodinamica , electrostatica , elecrodinamica , magnetodinamica , cu sau fara camera ( camere ) de rezonanta care favorizeaza spectrul de frecventa optim pentru telegrafie sau voce CW / Fonie , etc ... Editat Mai 20, 2015 de Victor Link spre comentariu
Gh Dorian galenistul Postat Mai 20, 2015 Partajează Postat Mai 20, 2015 Multumesc pentru sfat !Mi-ati putea da si mie un link cu cartea ? Link spre comentariu
Gh Dorian galenistul Postat Mai 21, 2015 Partajează Postat Mai 21, 2015 Eu am cautat-o, dar nu am gasit nimic ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum