Georgefreerunner Postat Mai 7, 2013 Partajează Postat Mai 7, 2013 Buna ziua.Am un difuzor de la microlab de 8 ohm,100w,si ca diametru are 15 cm.As vrea sa realizez o incinta pentru el dar nu stiu cum sa incep.As vrea ca incinta sa fie pe bass reflex.Imi puteti da un exemplu de incinta buna pentru acest difuzor?P.S:Multumesc pentru citirea mesajului. Link spre comentariu
Georgefreerunner Postat Mai 7, 2013 Autor Partajează Postat Mai 7, 2013 Nimic, nici-o idee ? Link spre comentariu
ratza Postat Mai 8, 2013 Partajează Postat Mai 8, 2013 Un exemplu de incintă ar fi chiar aia din care l-ai scos. Să nu-ţi imaginezi că va suna mai bine în altceva. Link spre comentariu
zal Postat Mai 8, 2013 Partajează Postat Mai 8, 2013 Aş putea să fac pariu că nu era capitonată incinta, deci ca să obţii o mică îmbunătăţire, îi lipeşti pe pereţi vatelină sau alt material fonoabsorbant. Link spre comentariu
Georgefreerunner Postat Mai 8, 2013 Autor Partajează Postat Mai 8, 2013 Mda faza e ca nu am incinta.Difuzorul l-am primit de la cineva. Link spre comentariu
Georgefreerunner Postat Mai 8, 2013 Autor Partajează Postat Mai 8, 2013 Incinta aceasta ar fi buna ? Link spre comentariu
zal Postat Mai 8, 2013 Partajează Postat Mai 8, 2013 De ce nu cauţi sistemul de la Microlab care foloseşte acel dif şi să copiezi cutia? Link spre comentariu
Georgefreerunner Postat Mai 8, 2013 Autor Partajează Postat Mai 8, 2013 Daca-l gaseam crezi ca mai postat subiectul ? Am gasit doar partea exterioara nu si interioara a cutiei. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum