Vizitator alext Postat Mai 7, 2013 Partajează Postat Mai 7, 2013 Salutare,Stie cineva cum gasesc codurile pentru telecomanda WATSON RC 9208?Vreau sa o folosesc pentru un LG 32LD420.Multumesc,Alex Link spre comentariu
tehtronics Postat Mai 8, 2013 Partajează Postat Mai 8, 2013 lasa telecomenzile "universale" si ia una dedicata...Originala este AKB72915207, dar gasesti si compatibile Link spre comentariu
Vizitator alext Postat Mai 8, 2013 Partajează Postat Mai 8, 2013 Am nevoie pentru a decoda un televizor LG 32LD420 sa citeasca prin portul usb si fisiere video.Asta e telecomanda pe care o avea prin casa un coleg de la serv. Am nevoie ori de o telecomanda universala ori de un tel mai vechiut nokia cu symbian si infrarosu ori de un cablu vga-usb dar nu vreau sa cumpar nici unul din acestea doar pt o utilizare.Imi trebuie doar ca sa intru in meniul de service si sa schimb un amarat de flag. Link spre comentariu
Vizitator alext Postat Mai 8, 2013 Partajează Postat Mai 8, 2013 Daca are cineva vreo alta idee cum sa intru in meniul de service pentru LG 32LD420 as fi recunoscator cu o bere :P icon_jook Mentionez ca are firmware-ul 03.03.40 deci nu mai merge cu apasare concomitenta a butoanelor OK de la tv si telecomanda sau a butoanelor MENU Link spre comentariu
tehtronics Postat Mai 8, 2013 Partajează Postat Mai 8, 2013 ma tem ca ai nevoie de o telecomanda de service... Link spre comentariu
japan Postat Martie 6, 2014 Partajează Postat Martie 6, 2014 Buna ziua. Ca sa nu mai deschid un subiect nou, am si eu nevoie de instructiunile de folosire la aceasta telecomanda. Precizez ca, va fi utilizata la un tv Beko. Va multumesc anticipat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum